Connect with us
De ce barbatilor le este greu sa cumpere tampoane

Stil

De ce barbatilor le este greu sa cumpere tampoane

Invitabil, intr-o relatie serioasa si de lunga durata, apare si momentul in care partenera te pune in fata celei mai grele incercari din viata ta : sa-i cumperi tampoane.

Ne place sa va protejam, sa va deschidem portiera masinii, sa va tinem pungile la cumparaturi si sa va dam sacoul atunci cand ploua. Va respectam, va adoram si chiar va idolatrizam. Dar nu ne puneti sa cumparam tampoane.


Psihologic, nimeni nu poate explica fenomenul si de ce barbatii au oroare de cumparatul tampoanelor. Aparent, este un gest firesc pe care-l faci pentru persoana iubita. In mintea barbatului, in schimb, masculinitatea ii este atacata in mod constient de catre partenera sa.

Putem incasa si un glont pentru voi, pentru femeile pe care le iubim. Putem face orice. Nu scrasnim din dinti daca ne treziti la 3 dimineata ca va simtiti rau si, in maximum 5 secunde, suntem imbracati si deja c-un pantof in piciore, gata sa mergem la farmacie sa va cumparam medicamente. Eh, atunci se intampla. Fix cand te pregatesti sa inchizi usa, o voce din dormitor anunta nenorocirea: „Daca tot te duci la farmacie, nu-mi iei si mie niste tampoane?”. Evident, urmata si de scuza „Nu stiam ca trebuie sa-mi vina si am uitat sa imi cumpar.” De parca apare ca un cutremur…

Primul gand din mintea barbatului este jena din fata vanzatoarei in momentul in care ii va cere produsul. Si, evident, desi e trei dimineata, a posibililor clienti din spatele tau.

CITESTE SI: Cum cumperi lenjerie intima pentru o femeie
CITESTE SI: 5 motive care ii taie cheful de sex unei femei

Indiferent de cat de mult iti este stirbit pe moment orgoliul, o s-o faci de fiecare data. O sa te strambi si o sa comentezi dar o s-o faci si a treia, si a patra si a o suta oara. Pentru ca o iubesti. Si ea stie ca nu-ti place dar daca asta e metoda in care ii poti arata femeii de langa tine ca o iubesti, atunci da. Barbatul va cumpara tampoane de fiecare data pentru femeia din viata lui, la orice ora.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top