Connect with us
Despre scaunele auto pentru copii. La ce trebuie sa fim atenti si de ce?

Stil

Despre scaunele auto pentru copii. La ce trebuie sa fim atenti si de ce?

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este sa alegi din multitudinea de scaune auto pentru copii de pe piata pe cel potrivit pentru micutul tau. Motivul e lesne de inteles: nu poti sa-l expui pe cel mic la accidente, iar legea e lege. Asadar, cauti scaune auto pentru copii.
Gasesti o multime de modele, colorate, interesante, potrivite pentru copilul care urmeaza sa vina pe lume sau care a venit deja. Pana la implinirea varstei de 12 ani, el nu va avea voie sa stea pe scaunul din dreapta soferului, astfel ca alegerea dintre multitudinea de scaune auto pentru copii devine primordiala pentru parintii care au masina si vor merge in plimbari cu copilul.

Cand vine vorba despre scaune auto pentru copii, te gandesti imediat, ca parinte, la bani si la firma. Primul lucru: este o investitie la care nu te gandesti de doua ori. Al doilea lucru: toate scaunele auto pentru copii indeplinesc standardele de siguranta prevazute de lege, astfel ca nu trebuie sa crezi ca, dand mai multi bani, ai asigurat siguranta maxima pentru cel mic in timpul plimbarilor. Sunt de evitat scaunele auto pentru cei mici la mana a doua. Acestea sunt uzate si isi pierd din atribute, pot pune in pericol viata copilului in cazul in care masina este implicata intr-un accident.

Bebelusul trebuie sa stea intr-un scaun auto pozitionat cu fata invers sensului de mers pana cand implineste 12 luni sau are 9 kilograme. Specialistii sustin faptul ca aceasta este cea mai mare greseala a parintilor atunci cand vine vorba despre scaune auto pentru copii: in cazul unei coliziuni, poate fi ranita coloana bebelusului.
Aceiasi specialisti sustin faptul ca peste 90% dintre scaunele auto pentru copii nu sunt instalate corect. Cum se instaleaza corect scaunele auto pentru copii?

  • Cea mai sigura pozitionare este in centrul banchetei, acolo unde cel mic este ferit de impacturile laterale.
  • Cititi cu atentie instructiunile care vin cu oricare dintre scaunele auto pentru copii. Un scaun auto trebuie sa fie cat mai bine ancorat. Apasati bine pe el astfel incat sa se muleze corect si bine peste forma locului din spate.
  • Cea mai des intalnita greseala a parintilor in ceea ce priveste scaunele auto pentru copii este cea referitoare la centura. Parintii trebuie sa se asigure ca hamurile sau curelele nu sunt rasucite sau plasate gresit si nici prea largi sau prea stranse pentru cel mic.
  • In cazul in care este constatata lipsa vreunei piese de fixare, parintii trebuie sa contacteze urgent producatorul sau magazinul dn care a cumparat scaunul auto.

La Noriel, gasesti scaune auto pentru copii la preturi variate, colorate, interesante, care vin insotite de instructiuni clare. Descopera ofertele si asigura-te ca cel mic se bucura de plimbari linistite si in siguranta.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top