Connect with us
Fasolea Fluturilor (Clitoria Ternatea) este o plantă folosită în medicina orientală pentru tratarea tulburărilor de natură sexuală la femei.

Stil

Planta care tratează toate tulburările SEXUALE la femei! Iată pentru ce e bună!

Clitoria Ternatea (Floarea Clitors sau Fasolea Fluturilor) este o plantă cu efecte benefice când vine vorba despre tulburările sexuale la femei. Originară din Asia ecuatorială, dar cultivată și în Africa, Australia sau America, ea are proprietăți benefice dovedite în tratarea disfuncțiilor sexuale.

Se spune că această plantă uimitoare cu o istorie bogată de utilizare în medicină tradiţională asiatică este un adevărat dar al naturii deoarece aproape toate părţile sale au efecte benefice; seminţele că purgativ, florile ca afrodiziac şi pentru tratarea tulburărilor sexuale la femei, iar plantă uscată este un bun agent anti-anxietate, antidepresiv şi anticonvulsiv, scrie realitatea.net.

Fasolea Fluturilor este bună pentru tratarea infertilității la femei, a dereglărilor menstruale, dar și pentru o gamă variată de alte boli. În medicina indiană, rădăcinile plantei sunt considerte utile ca laxativ şi diuretic, tonic cerebral, în tratamentul bolilor de ochi. De asemenea, se consideră că sunt bune și pentru tratarea stresului, a depresiei, a durerilor de cap sau a tusei.

Citește și: Te costa 1 leu si te ajuta sa te lasi de fumat! Produsul care te scapa de viciu

Citește și: Planta care atrage banii in casa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top