Connect with us

Stil

Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru o problemă supărătoare a femeilor: „Se ia o lingură de…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu simplu pentru o problemă cu care se confruntă multe femei.

Este vorba de petele maronii și de pistrui.

Bioenergoterapeutul a dezvăluit un remediu simplu, bazat pe orez.

„Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă timp de 12 ore, cu acea apă te speli pe mâini, pe față, cei care au pete maronii, pistrui. Acestea dispar”, a declarat Lidia Fecioru.

„Același efect îl are și apa de orez fiert. O lași pe față jumătate de oră, după care te speli”, a mai spus specialista.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit cel mai simplu mod pentru a aduce norocul de partea ta: Trebuie să…

Rețeta de Lidia Fecioru pentru diabet și curățarea vaselor de sânge

Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

„Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:

„Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2018. Predicțiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru a dezvăluit cum iubeşte fiecare femeie din zodiac!

Lidia Fecioru a dezvăluit la emisiunea Adevăruri ascunse cum iubeşte fiecare femeie din zodiac.

Peşti – Soţia actriţă. Nu te plictiseşti cu ea, îşi face tot felul de mistere şi aşteaptă ca iubitul să le ghicească. E sensibilă şi doreşte ca bărbatul ei să fie ca un zid de piatră. Este soţie pentru o viaţă. Dacă nu găseşte un prieten în soţ, pleacă!

Vărsător – Femeia distracţiei. Îi place spectacolul. Este femeia care nu prea are treabă cu gospodăria. Viaţa de familie ar trebui să fie plină de distracţie. Soţul nu va fi plictisit cu ea.

Capricorn – Este femeia cu principii. Are mereu o idee clară pentru ce trebuie să facă, cu cine trebuie să se căsătorească şi ce să aducă bărbatul în familie. Crede de multe ori că dragostea e o prostie. Nu se va căsători pripit. Este foarte atentă şi selectivă.

Berbec – Este soţia rival. Bărbatul se luptă cu ea în casă. Are nevoie de un om foarte puternic în viaţă, ca să ţină piept furtunilor din ea. Soţul trebuie să fie bărbat cu ea. Când găseşte aşa un partener se căsătoreşte cu el imediat.

Taur – Este soţia motivator. Se căsătoreşte cu bărbaţi drăguţi, amuzanţi, pentru că sunt mai distractive. Nu le plac bărbaţii care sunt terchea-berchea, ci cei de succes. Îi va toca creierii metodic bărbatului.

Rac – Este femeia ideală. Trebuie să le convingi să se mărite. Soţul va avea un întreg arsenal – o femeie, frumoasă, deşteaptă, amantă şi bună gospodină. Familia pentru ea este cel mai important.

Leu – Este femeia prinţesă. Nu se căsătoreşte decât cu un bărbat care să îi pună lumea la picioare. Trebuie să îi arunce blănuri şi cuvinte frumoase la picioare. Bărbatul trebuie să îi dea tot ce are nevoie.

Balanţa – Este femeia pisică. Este drăguţă, finuţă. Nu prea rea treabă cu gospodăria, e cu munca intelectuală. Fără ea, casa e pustie. Ea dă sens casei şi familiei. Simte nevoia de afecţiune.

Fecioara -Soţia deşteaptă. Poţi vorbi orice cu ea. Îţi dă sfaturi înţelepte. E bună şi ca soţie şi ca bun prieten. Din egoism, nu prea îşi lasă soţul să aibă prieteni. Sunt momente în care atacă cu metode sofisticate. Îi trece repede şi ştie să îşi ceară iertare.

Scorpion – E ca o vrăjitoare. Ea poate suci de cap pe orice bărbat, dacă el se va comporta foarte bine cu ea, ea îi va proroci într-un fel să fie bogat şi de succes. Ea frumoasă şi deşteaptă. Şi bărbatul ei trebuie să fie puternic şi carsimatic.

Săgetător – Ca un camarad de luptă. Se duce cu tine şi în apă şi în foc. Îşi caută bărbatul la spatele căruia poate să stea. De multe ori să ai succes cu această femeie trebuie să ai arsenal pentru a-i alunga potenţialii pretendenţi.

Gemeni – Este femeia oglindă. E plină de misticism. E secretoasă, dar şi periculoasă. Ştie sigur ce ales să îşi ia, dar nu îi va arăta faţa adevărată. Un bărbat foarte rezistent poate fi fericit cu această femeie. De multe ori, e părăsită de partener, pentru că încearcă să le controleze viaţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top