Connect with us

Stil

Limbajul trupului in arta seductiei

Studiile demonstreaza ca in 1-2 secunde corpul uman stie daca cineva este atragator din punct de vedere fizic sau nu. Mai mult ca sigur veti spune ca este imposibil, insa mai jos vom detalia cativa dintre principalii indicii ai limbajului trupului, mai bine zis cateva trucuri prin care poti sa-ti dai seama daca exista sau nu atractie.

Cum ne aratam (fara sa vrem de multe ori) disponibilitatea: un astfel de limbaj este constituit din zambet, brate neincrucisate, picioare neincrucisate. Privirea pleaca de jos in sus, nu invers.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care limbajul corpului le spune despre tine

Aplecarea inainte spre o persoana intr-un mod foarte subtil este un mod de a spune interlocutorului ca suntem implicati in discutia cu el. Daca esti intr-un grup de oameni si esti interesat de o persoana anume, incearca sa faci acest lucru si la nivel subconstient va fi atrasa acea persoana de tine.

Inclinarea capului transmite interes si implicare. Impreuna cu un contact vizual mentinut si o aprobare din cap din cand in cand, cand inclini capul putin cel de langa tine va simti ca esti total implicat, interesat si prezent in discutie. Nu trebuie niciodata sa privesti in jur sau peste capul interlocutorului pentru ca asta va transmite ca de abia astepti sa se incheie discutia.

24036714 - view from behind of a young couple sitting drinking at the bar in a nightclub with a display of alcoholic beverages behind them

Concret, sunt cateva semne vizibile pe care trebuie sa le observi daca vrei sa-ti dai seama cand e atractie si cand nu e.

Ti se inrosesc obrajii. Acest lucru se intampla cand esti atras de cineva si fluxu de sange se va mari la nivelul fetei. Ce nu stiai poate este faptul ca acelasi lucru se intampla si in cazul ochilor si buzelor, cu cat sunt mai rosii buzele (naturale, nu cu ruj) si cu cat sunt mai albi ochii, cu atat atractia este mai mare.

Geanta femeii. Daca o femeie nu se simte deloc atrasa de un barbat, ea va tine strans in brate geanta sau o va pozitiona in fata ei, creand astfel o bariera intre ea si barbatul din fata ei. Cand insa exista atractie, geanta va sta separat, si chiar daca va fi la purtator, nu va fi in fata ei, nedorind sa existe nicio bariera.

Iti sare inima din piept. Atunci cand esti atras de cineva, ritmul cardiac se mareste si ai senzatia ca inima o ia la goana. Acest ritm cardiac marit il simti daca esti foarte aproape de persoana respectiva, daca o tii de mana vei simti caldura palmei sau desigur daca vrei sa o saruti vei simti cum se mareste ritmul respiratiei.

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top