Connect with us
locul-29092015

Stil

Locul incredibil de frumos unde au murit sute de oameni

Exista pe Pamant un loc incredibil de frumos, unde au murit sute de turisti dupa ce au incrcat sa faca o poza. Vezi care este motivul!

Un top realizat de Buzzfeed arata ca Trolls Tongue sau „Limba trolului” din Norvegia este locul cel mai frumos de pe planeta noastra.

Turistii care ajung la ,,Limba trolului” au parte de o priveliste incredibila asupra Lacului Ringedalsvatnet din Hordaland.

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

De-a lungul timpului, locul a fost mereu pe lista celor mai vizitate obiective din intreaga Norvegiei. In topul realizat de cei de la Buzzfeed ,,Limba trolului” este descrisa ca locul de vis pentru orice cautator de aventuri.

Pentru ca rocile sa se poata mentina intr-o stare cat mai buna, in zona nu s-a construit niciodata nimic. Lungul drum de patru ore pana in varful rocii, urca turistii la o altitudine de 1.100 de metri altitudine.

Potrivit celor de la Buzzfeed, privelistea incredibila depaseste frumusetea altor locuri spectaculoase din Zimbabwe, Vietnam sau India.

CITESTE SI: FOTOGRAFII UIMITOARE MAI CIUDATE OBIECTIVE TURISTICE DE PE PAMANT

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

Trolltunga sau ,,Limba trolului” este o destinatie foarte cautata de amatorii de senzatii tari, dornici sa se fotografieze pe marginea prapastiei.

,,Limba trolului” s-a format in ultima era glaciara, atunci cand o parte din munte a inghetat si s-a rupt, lasand o bucata de stanca plutind la 700 de metri deasupra lacului Ringedalsvatnet din Skjeggedal, in Norvegia.

Pentru a putea face un selfie sau o fotografie pe ,,Limba trolului”, turistii trebuie sa se pregateasca pentru o drumetie care durează intre opt si zece ore, dus-intors.

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

Accesul turistilor este persims incepand cu luna iulie, asta daca vremea este buna, insa conditiile meteo de la munte, mai ales in tarile nordice, se pot schimba pe neasteptate, drumetia putand oricand sa devina o adevarat aventura. Este bine de stiuti ca nu exista semnal de telefon mobil pe traseu, asa ca in cazul in care turistii au o problema, contactul cu lumea civilizata este destul de greu de realizat.

Sute de turisti si-au pierdut viata in urma schimbarilor climatice bruste de pe traseu sau din cauza alunecarilor de pe varful stancii.

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

sursa foto: gottrolled.blogspot.com

Daca ai putea, ai urca pe ,,Limba trolului” intr-una din excursiile pe care le faci in concediu?

Sursa foto: gottrolled.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top