Connect with us
mesaje 8 martie, felicitari 8 martie, sms-uri 8 martie

Stil

Mesaje de 8 martie. Felicitări și urări frumoase de Ziua Femeii

Mesaje de 8 martie. Urări frumoase de Ziua Femeii. Urează-le un sincer „la mulți ani” femeilor importante din viața ta. Vă prezentăm cele mai noi sms-uri, felicitări și urări cu ocazia zilei de 8 martie.

Mesaje de 8 martie pentru mamă, iubită, soție, bunică, fiică, soacră, profesoară, mătușă, verișoară, colegă, prietenă, nașă, șefă, soră

Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

Urări de 8 martie pentru mamă, iubită, soție, bunică, fiică, soacră, profesoară, mătușă, verișoară, colegă, prietenă, nașă, șefă, soră

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

SMS-uri de 8 martie pentru mamă, iubită, soție, bunică, fiică, soacră, profesoară, mătușă, verișoară, colegă, prietenă, nașă, șefă, soră

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi.

Pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără noi”

„Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie.”

„Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu că eşti cea mai frumoasă femeie din spaţiul sud-est european”

” În sufletele noastre-i mereu primăvară,
Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară,
Această zi să vă aducă,
Un mărţişor şi viaţa lungă,
Iar mie, cea care compuse…
O fustă şi… vreo două bluze!”

„Chiar dacă uneori ţăranul roman îşi bate femeia de-o snopeşte, de 8 Martie nu uita de ziua ei… că aşa e româneşte”

„La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.”

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

Felicitări de 8 martie pentru mamă, iubită, soție, bunică, fiică, soacră, profesoară, mătușă, verișoară, colegă, prietenă, nașă, șefă, soră

” Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun.

Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.

Nu există prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine.

Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna profesoară! La multi ani!”

”Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 Martie fericit!”

”Doamna profesoară, să aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

”Să fii sănătoasă şi cu o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi. Aşa să fie, îţi doresc cu drag!”

”Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!”

”Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

Mesaje de 8 martie pentru mamă, iubită, soție, bunică, fiică, soacră, profesoară, mătușă, verișoară, colegă, prietenă, nașă, șefă, soră

”La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

Un cald „La multi ani” iti doresc, sa te stiu mereu nelimitata in vise, iar ziua aceasta speciala sa te aprovizioneze cu zambete si creativitate pentru un an antreg! O imbratisare virtuala si la multi ani!

La multi ani pentru cea mai scumpa fiinta din viata mea, ingerasul meu pazitor, care m-a ocrotit de toate relele, cea care mi-a vegheat somnul, omuletul care m-a invatat ce e bine si ce e rau si nu mi-a dat voie sa renunt la visele si dorintele mele.

Ea m-a invatat sa iubesc, sa daruiesc caldura si sa cred in Dumnezeu! Scumpa mea mamica, iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita, mereu cu zambetul pe buze, sa-ti dea Domnul cat mai multe veri frumoase pline de flori si sa nu uiti ca te iubim si te pretuim enorm!!!

La multi ani, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat, sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat caci doar aceasta este singura cale spre implinire, realizare si fericire!!!

Astazi iti uram o zi plina de fericire, liniste si momente de neuitat. Sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate. Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo!
LA MULTI ANI!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Știri asemănătoare:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top