Cel putin urmatoarele zece este o greseala sa le tii la rece: rosiile, busuoicul, cartofii, ceapa, avocado, usturoiul, painea, uleiul de masline, cafeaua si mierea, potrivit huffingtonpost.com
Daca in cazul mierii tinute in frigider putem avea riscul ca aceasta sa se cristalizeze, in cazul cafelei, aceasta isi va pierde savoarea. Locul pentru cafea trebuie sa fie unul racoros dar nu cu minus grade. Acelasi lucru este valabil si pentru uleiul de masline.
Citeste si: 5 alimente care diminueaza apetitul
Citeste si: Nu manca niciodata aceste alimente inainte sa faci sex!
Painea din frigider se va usca mai repede decat painea tinuta afara. Painea scoasa din frigider trebuie lasata sa se decongeleze, ceea ce pe langa ca e uscata mai trebuie sa si astepti sa o poti consuma. Usturoiul incepe sa germineze in frigider fapt pentru care e nevoie sa fie tinut intr-un loc uscat si racoros.
Umezeala mucegaieste ceapa, facand-o moale si urat mirositoare, iar amidonul din cartofi se transforma mai repede in zahar, in frigider. Busuoicul absoarbe mirosurile tuturor alimentelor din jur iar rosiile isi pierd si ele savoarea.
Acest articol a fost actualizat la: 2016-04-02T10:01:45+03:00 10:01
Acest site foloseste cookies.
Read More