Connect with us
frigider

Stil

Zece alimente care nu au ce cauta NICIODATA in frigider!

Nu toate alimentele isi au locul in frigider!

Nu toate alimentele isi au locul in frigider!

Cel putin urmatoarele zece este o greseala sa le tii la rece: rosiile, busuoicul, cartofii, ceapa, avocado, usturoiul, painea, uleiul de masline, cafeaua si mierea, potrivit huffingtonpost.com

Daca in cazul mierii tinute in frigider putem avea riscul ca aceasta sa se cristalizeze, in cazul cafelei, aceasta isi va pierde savoarea. Locul pentru cafea trebuie sa fie unul racoros dar nu cu minus grade. Acelasi lucru este valabil si pentru uleiul de masline.

Citeste si: 5 alimente care diminueaza apetitul

Citeste si: Nu manca niciodata aceste alimente inainte sa faci sex!

Painea din frigider se va usca mai repede decat painea tinuta afara. Painea scoasa din frigider trebuie lasata sa se decongeleze, ceea ce pe langa ca e uscata mai trebuie sa si astepti sa o poti consuma. Usturoiul incepe sa germineze in frigider fapt pentru care e nevoie sa fie tinut intr-un loc uscat si racoros.

Umezeala mucegaieste ceapa, facand-o moale si urat mirositoare, iar amidonul din cartofi se transforma mai repede in zahar, in frigider. Busuoicul absoarbe mirosurile tuturor alimentelor din jur iar rosiile isi pierd si ele savoarea.

 

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top