Connect with us

Stil

Parfumurile preferate îți aduc cele mai bune povești de dragoste

Parfumurile celebre vin în această primăvară cu promoții pe măsură. Infinite Love a pregătit o campanie prin tu îți alegi oricare două parfumuri preferate și primești un roman de dragoste surpriză.

Dacă vrei să-i faci un cadou persoanei iubite și nu știi ce să alegi, cărțile pot fi întotdeauna un cadou deosebit și inedit pentru iubit sau iubită.

Parfumurile preferate îți aduc cele mai bune povești de dragoste

Așa că, Infinite Love îți provoacă toate cele 6 simțuri și te invită să dai frâu liber fanteziilor tale. Alege-ți oricare două parfumuri, pentru el sau pentru ea și câștigă garantat un roman de dragoste surpriză pe care poți să o păstrezi sau să o faci cadou.

Cum poți participa la promoție?

Coamandă online sau cumpără din magazinele Infinite Love oricare două parfumuri și vei primi cadou o carte de dragoste care să te facă să retrăiești acele momente minunate din trecut.

Cartea vine împachetată, astfel că romanul de dragoste pe care îl vei primi va fi o surpriză, la fel ca fiecare poveste de iubire trăită. Aceasta este primită pe loc direct în magazin sau livrată în pachet odată cu cele două parfumuri cumpărate sau comandate online.

Oferta este valabilă la achiziționarea oricăror două sticluțe de parfum Infinite Love, pentru el sau pentru ea, în limita stocului disponibil și se aplică doar pentru parfumurile la sticluțe de 100 sau 50 ml.

 

De unde poți ridica romanul de dragoste?

Promoția este valabilă la nivel național, în oricare din magazinele de parfumuri Infinite Love și online pe Infinitelove.ro. Oricare două sticluțe de parfum la 100 sau 50 ml comandate îți vor aduce cadou un roman de dragoste surpriză.

Poți alege din peste 300 de parfumuri de bărbați sau de damă, similare cu parfumurile de lux celebre ale marilor case de parfumuri ca Dior, BVLGARI, Versace, Gucci, Hugo Boss, Burberry, Nina Richi, Lancome, Giorgio Armani, Kenzo, Lacoste, Givenchy, DKNY, Davidoff, Diesel, Paco Rabanne, Calvin Klein și multe altele!

parfumuri + carte infinite love

Parfumurile Infinite Love

Infinite Love este o parfumerie online care oferă o gamă de peste 300 de parfumuri pentru femei și bărbați, cu arome similare celor create de marile case de parfumuri.

Ceea ce este deosebit la parfumurile Infinite Love e faptul că mențin esența naturală a parfumului preferat și garantează o durată mult mai lungă a efectului, datorită concentrației mai mare de parfum. Ai toate beneficiile parfumului preferat la un preț avantajos.

Vino acum la oricare magazin Infinite Love și intră într-o atmosferă de dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top