Connect with us
Postarea virală pe internet, distribuită de aproape 30.000 de oameni. Măi femeilor...voi cum naiba reușiți

Stil

Postarea virală pe internet, distribuită de aproape 30.000 de oameni. „Măi femeilor…voi cum naiba reușiți?”

Bogdan Bob Radulescu a reușit să devină viral peste noapte cu o postare pe contul său de Facebook. Textul pe care l-a publicat a ajuns la inimile a zeci de mii de cititori. Postarea publică a fost distribuită de aproape 30.000 de ori și are peste 39.000 de aprecieri. Ce o face deosebită? Citiți în continuare!

„Măi femeilor…voi cum naiba reușiți?

Să vă explic contextul.

Nevastă-mea trece printr-o perioada mai grea. Adică peste binecuvântarea perioadei lunare de a fi femeie i s-or suprapus ceva junghiuri, zgârciuri, dureri, nerv sciatic, paralizie prin genunchi, naiba știe ce, dar e rău, adică dacă nu se curăță de la ce dureri văd că are, pot s-o duc liniștit după asta la ceva remat pentru neveste, ceva program rabla s-o dau de tot la casat, că e…rău.

Cum să vă spun…e rău cum suntem noi bărbații la o răceală simplă. Deci aproape de moarte, nu altceva, doar că ea, spre deosebire de bărbați, nu se plânge, nu se vaietă, nu cere, nu miaună, nu vrea nimic numa’ să o las în pace să sufere in liniște.

Mă rog, mă conformez, ce să și fac?

Și cum s-o simțit ca naiba ieri și nu s-o ridicat din pat, am avut eu grijă de familie ca un stâlp al societății ce mi-s.

M-am trezit pe la 8 dimineața, am făcut mic dejun. Fiecare cu ce o avut poftă, n-am zis nimic, numa’ cățeaua Ilinca nu o comentat, o mâncat ce-o primit, bine c-o primit. Bine c-o lătrat ca să-mi amintească să primească.

Pe când am terminat cu pus masa, gătit mic dejun, dus la pat, luat de la pat, strâns masa, spălat vase, curățat bucătăria care arăta ca după o finală de chefi la cuțite dacă chefii erau din zona Galați Brăila și tranșau ceva zone de influență și prostituție, așadar pe când am terminat, era ora prânzului!

Am crezut că mă dilesc de cap.

Eram tot in pijama, era ora prânzului și nici cafeaua nu mi-o băusem încă.

Bun, dă-i cu prânzul.

Vin nepoții în vizită, fiecare cu preferințe culinare și mofturi specifice copiilor.”

CONTINUAREA, în postare:

Sursa: Facebook Bogdan Bob Radulescu

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top