Connect with us
Primul concert drive-in din România. Cât costă un bilet

Stil

Primul concert drive-in din România. Cât costă un bilet

Perioada dificilă cu care ne confruntăm a afectat multe domenii, printre care și cel cultural. Astfel, artiștii și-au oprit activitatea și nu pot intra în contact cu fanii lor. Cu toții se plâng că trăiesc momente dificile și că această situație i-a pus greu la încercare. Cântăreții și-au anulat toate concertele din cauza măsurilor impuse de autorități. Cu toate acestea, unii dintre ei par să se reinventeze. În timp ce unii organizează sesiuni live în care cântă sau filmează videoclipuri în casă, alții postează filmulețe pe rețelele de socializare. Delia Matache a avut și ea o idee în acest sens. Astfel, va organiza un concert de tip drive-in.

Primul concert drive-in din România. Cât costă un bilet

Delia este primul artist român care aduce acest trend în România. Având în vedere că nu este deloc ușor, artista și-a sumat să susțină un astfel de show. Concertul „Cum Era” va avea loc pe 31 mai, la Romexpo, ora 20.00. Artista a declarat că le-a dus dorul fanilor săi. De altfe, este foarte entuziasmată de acest spectacol și așteaptă cu nerăbdare să primească claxoane și flash-uri în loc de aplauze.

“Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când, în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri! În această perioadă, am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.” – a declarat Delia.

Conceptul drive-in înseamnă că spectatorii vor urmări show-ul din mașini, din fața scenei, fără a interacționa, însă, între ei. Astfel, va fi redus riscul de infectare cu noul virus. Spectacolul va fi live, însă sunetul va fi transmis pe frecvențe radio. Așadar, va fi ascultat la radioul din mașină.

Biletele au fost deja puse spre vânzare și sunt disponibile unei mașini cu maximum 3 persoane. Cel mai ieftin bilet costă 290 de lei, dar există și un pachet ultra de 990 de lei. Acesta conține un cadou surpriză din partea Deliei, iar organizatorii pun la dispoziție clienților o mașină din clasa premium și un șofer care să-i ia de acasă și să îi ducă înapoi.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top