Connect with us
Premiera in cinematografe

Stil

Raul iese din intuneric pe marele ecran cu premiera „Nu stinge lumina”

Producătorul James Wan („Trăind printre demoni”) ne aduce din 12 august la cinema „Nu stinge lumina”, o nouă poveste de groază despre o amenințare necunoscută care pândește din întuneric.

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, Sophie, a reapărut în mod inexplicabil.

Dar de data aceasta, pe măsură ce Rebecca se apropie tot mai mult de dezlegarea misterului, nu mai există niciun dubiu că viețile lor sunt în pericol… odată ce se sting luminile.

Teresa Palmer („Triple 9: Codul străzii”, „Iubitul meu e zombi”) este Rebecca, Gabriel Bateman („Annabelle”) îi dă viață lui Martin, Billy Burke (din franciza „Amurg”) este Paul, tatăl lui Martin, Alexander DiPersia („Forever”) îl interpretează pe Brett, iubitul Rebeccăi, iar Maria Bello („Prizonieri”) este Sophie.

Citeste si: Recenzie film Suicide Squad – Brigada sinucigasilor

„Nu stinge lumina” reprezintă primul lungmetraj regizat de David F. Sandberg, scenariul fiind scris de Eric Heisserer („Destinație finală 5”) pe baza filmului de scurt metraj cu același nume realizat de Sandberg. James Wan, Lawrence Grey și Heisserer sunt producătorii peliculei, Walter Hamada, Dave Neustadter și Richard Brener fiind producătorii executivi.

Echipa din spatele camerelor de filmat condusă de Sandberg îi include pe: Marc Spicer, director de imagine („Furios și iute 7”), Jennifer Spence ca scenograf (filmele „Insidious”), Kirk Morri („Trăind printre demoni”) și Michel Aller („Activitate Paranormală. Dimensiunea Spectrală”) ca editori de imagine și Kristin M. Burke („Trăind printre demoni”), designer de costume. Coloana sonoră este compusă de Benjamin Wallfisch („Bhopal: O rugăciune pentru ploaie”).

Warner Bros, Pictures și New Line Cinema prezintă „Nu stinge lumina”, o producție Grey Matter/Atomic Monster, în premieră din 12 august la cinema.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top