Connect with us
Reguli de eticheta pentru o lady moderna

Stil

Reguli de eticheta pentru o lady moderna

Reguli de eticheta pentru o lady moderna

Ti-ai dorit dintotdeauna sa fii o lady? Iata ce reguli trebuie sa respecti!

A fi o lady este poate cel mai frumos compliment pe care il poate primi o femeie. Nu este usor in zilele noastre sa fii considerata o doamna in toata regula, insa nu este nici imposibil. Daca iti doresti sa fii cu adevarat o lady, trebuie sa ai un stil de viata adecvat si un comportament impecabil. Desi multe femei considera ca a fi eleganta inseamna a fi o doamna, adevarul este departe de aceasta perspectiva. Exista anumite reguli de eticheta pe care o lady nu le poate incalca sub nicio forma.

1. O lady este intotdeauna manierata si foloseste ori de cate ori este cazul „multumesc” si „te rog frumos”. Nu se lasa intimidata de situatiile stanjenitoare si este in continuare draguta, chiar daca in unele cazuri a fost calcata pe coada. Ea isi pastreaza capul sus si continua sa fie diplomata.

2. O doamna isi incheie orice relatie, fie ea de prietenie sau de dragoste, cu eleganta. Lasa intotdeauna loc de buna ziua si nu face gesturi care nu se cuvin, oricat de iritata ar fi.

3. Cuvintele pe care le foloseste sunt mereu delicate si potrivite in context. Nu vei auzi niciodata din gura ei injuraturi sau jigniri, indiferent de persoana cu care converseaza.

4. O lady cunoaste bunele maniere la masa si le respecta, indiferent de tipul de restaurant in care se afla.

5. Ea este imbracata adecvat in orice situatie si nu va permite ca pantofii sa ii fie murdari, stropiti, sau zgariati. Ei vor arata impecabil chiar daca afara ploua cu galeata.

Inspiră-te și alege o rochie frumoasă pentru fiecare zi sau un eveniment important! Vezi rochii de vară de la MOHITO!

6. O lady nu poarta niciodata haine care sa ii dezvaluie lenjeria intima. Din pacate, in zilele noastre acest lucru este tot mai frecvent, insa o adevarata doamna nu va permite asa ceva. Ea este decenta si cu mult bun gust.

7. O astfel de femeie este mereu ingrijita si pusa la punct. Hainele ii arata impecabil, unghiile si tenul la fel, iar machiajul este unul discret, dar de efect. Genele false si extensiile nu sunt punctele ei forte.

8. Ea isi tine intotdeauna cuvantul si isi respecta promisiunile, este responsabila si nu se victimizeaza.

Continue Reading

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top