Connect with us
Semnificația viselor: ce înseamnă, de fapt, când visezi că te îneci

Stil

Semnificația viselor: ce înseamnă, de fapt, când visezi că te îneci

De cele mai multe ori, visele au o însemnătate specială. Chiar dacă uneori nu le băgăm în seamă și ne gândim că nu au niciun sens, se pare că ele ascund înțelesuri extrem de interesante. Visele sunt modalitatea subconștientului de a ne transmite mesaje importante, atunci când avem anumite frici și încercăm să ascundem anumite probleme.

Ce înseamnă visul în care te îneci

Visele sunt cel mai interesant mod prin care subconștientul nostru ne transmite mesaje. Atunci când suntem copleșiți de griji, emoții și ne gândim insistent la un anumit lucru, visele noastre vor fi pe măsură. Unul dintre cele mai întâlnite vise este cel în care visezi că te îneci, care are mai multe semnificații foarte interesante.

Atunci când visezi că te îneci într-o apă mare și încerci să supraviețuiești, înseamnă că la fel se întâmplă și în viața reală: te lupți pentru a trăi, pentru a face față unor provocări mari. Ai anumite frici, care te bântuie mereu și acum încearcă să iasă la suprafață, exact cum faci și tu în vis.

Dacă visezi că te îneci într-o apă mare și tulbure, înseamnă că, în viața reală, ceva te ține legat de o situație incomodă, din cauza căreia nu poți să te exprimi liber, așa cum ți-ai dori, și ții ascuns în tine lucuri care nu îți fac deloc bine. Nu te poți desfășura așa cum vrei și nu poți evolua, din cauza sechelelor pe care le ai și a gândurilor tale eronate.

Ce înseamnă dacă visezi că te îneci și ești salvat

Dacă în vis apare că te îneci, dar cineva te salvează, înseamnă că în viața reală se întâmplă la fel. În situațiile grele, apare cineva care te ajută să reziști. Ai alături de tine oameni pe care te poți baza, care sunt acolo mereu când ai nevoie de cineva, ai un umăr pe care să plângi și știi că nu ești singur în situații dificile.

Visul în care te îneci indică și faptul că ai probleme în căsnicie. Te simți neputincios în fața partenerului de viață și ai impresia că este mai bun decât tine, însă trebuie să înțelegi că nu vă aflați într-o competiție, ci ideea este să vă completați reciproc.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top