Connect with us
fetita

Stil

Toti cred ca aceasta fetita are 3 ani, insa raman socati cand ii afla varsta reala. Iata explicatia uluitoare

Fetita din imagine se numeste Penelope Pickup si la prima vedere ai spune ca este un copil superb de 3 anisori. Micuta nu are nici pe departe aceasta varsta, iar explicatia este una socanta.

De multe ori Penelope a fost confundata cu un copil de 3 ani si de fiecare data Gianna, mama ei, le explica celor care nu cunosc indeaproape povestea micutei ca aceasta are de fapt doar un an si o luna, chiar daca masoare 85 de centimetri inaltime si are deja parul lung.

„Inainte sa inceapa sa mearga, lumea ma intreba de ce nu merge, pentru ca pare suficient de mare incat sa mearga singura”, a povestit Gianna.

CITESTE SI: Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

Explicatia vine de la faptul ca Penelope s-a nascut cu o o boala rara si anume sindromul Beckwith Wiedemann. Aceasta este de fapt o tulburare de crestere ce afecteaza unul din 13.700 de nou nascuti.

Toti cei care s-au nascut cu aceasta boala rara sunt nevoiti sa faca o ecografie la rinichi la fiecare 3 luni si in plus riscul de a face cancer la o varsta frageda este foarte mare.

Mai mult decat atat, Penelope a fost dignosticata si cu sindromul aspiratiei de meconiu (primul scaun al copilului). Ingerarea scaunului provoaca probleme respiratorii, astfel ca fetita a fost conectata la un aparat pentru a respira, preluand astfel functiile plamanilor si ale inimii.

Nu in ultimul rand, la doar 13 luni Penelope Pickup sufera si de hiperinsulina, adica reversul diabetului, astfel ca sansele ca aceasta sa aiba respectiva boala dar si sindromul Beckwith Wiedemann sunt de 1 la 150.000 de nasteri.

Sursa foto instagram

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top