Connect with us

Stil

Trucuri Pixwords: vezi cum sa rezolvi jocul-fenomen care a innebunit internetul!

Sigur ai auzit si tu despre Pixwords, un joc de cuvinte care a innebunit o multime de oameni. Cel putin pe Facebook, toata lumea posteaza imagini prin care utilizatorii cer ajutorul prietenilor pentru a gasi solutia.

Cuvintele incrucisate reprezinta un tip de exercitiu mental extrem de popular in intreaga lume. Practic, Pixwords este o adaptare pentru jocul Scrabble, la care participantii folosesc libere alese aleatoriu pentru a forma cuvinte. Pixwords functionaza astfel: jucatorul vede o imagine si trebuie sa gaseasca cuvantul care i se potriveste.

CLICK AICI SA VEZI TOATE RASPUNSURILE PIXWORDS

Daca si tu ai inceput sa joci Pixwords, sigur ai intampinat dificultati incercand sa gasesti un cuvant mai dificil. Daca nu vrei sa te numeri printre cei care posteaza fotografia pe Facebook, ai alte alternativ pentru a gasi rezolvarea. Iata cateva trucuri care sa te ajute sa treci peste etapele Pixwords:

1. Vezi ce grupuri Pixwords exista pe Facebook: in loc sa trimiti catre toti prietenii tai, mai bine te orientezi spre aceste grupuri in care sunt inclusi doar jucatorii, dornici sa te ajute!

2. Daca nu vrei sa intrebi pe altcineva ce cuvant trebuie sa scrii, poti sa folosesti RASPUNSURI PIXWORDS, care te ajuta sa gasesti solutia dupa numarul de litere.

Raspunsuri Pixwords din 4 litere

Raspunsuri Pixwords din 5 litere

Raspunsuri Pixwords din 6 litere

Raspunsuri Pixwords din 7 litere

Raspunsuri Pixwords din 8 litere

Raspunsuri Pixwords din 9 litere

Raspunsuri Pixwords din 10 litere

Raspunsuri Pixwords din 11 litere

Raspunsuri Pixwords din 12 litere

Raspunsuri Pixwords din 13 litere

Raspunsuri Pixwords din 14 litere

Raspunsuri Pixwords din 15 litere

Raspunsuri Pixwords din 16 litere

3. Daca vrei ca solutia sa nu fie tocmai floare la ureche pentru tine, poti sa cauti pe google cuvinte care crezi ca se potrivesc – de exemplu, daca ai o imagine cu un caine, cauta rase de caini si alege de acolo ce se potriveste.

In Romania, acest careu de cuvinte incrucisate gen Pixwords se mai numesc si rebusuri. Jocurile de cuvinte incrucisate sunt populare in multe limbi si in multe tari din lume.

Sursa foto: play.google.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top