Connect with us

Stil

Uite ce se intampla daca pui lamaia in cuptorul cu microunde!

Iata ce se intampla daca pui lamaia in cuptorul cu microunde pentru cateva minute!

Lamaile se numara printre fructele citrice cele mai consumate de catre femei. Majoritatea le folosesc in curele de slabire sub forma de limonada. Acestea au numeroase beneficii pentru sanatate si, intr-adevar, au proprietatea de a stimula eliminarea toxinelor si de a intensifica metabolismul. In antichitate, egiptenii considerau ca atunci cand consuma lamai se pazesc de otravire. Si mai uimitor este ca unele studii recente au confirmat acest aspect!

Lamaia are proprietatea de calma anxietatea daca este utilizata ca si odorizant de camera. Mirosul sau calmeaza simturile si ofera o stare de bine, mai ales daca ai avut parte de o zi stresanta la birou. Poti pune o lamaie taiata in doua pe marginea cazii atunci cand faci baie. Vei simti imediat diferenta.

Acest fruct are numeroase intrebuintari: este un puternic adjuvant in combaterea acneei si poate fi utilizat in prepararea diverselor tratament cosmetice, vindeca aftele bucale si dezinfecteaza, elimina eczemele, vindeca bataturile, scade febra si indeparteaza respiratia urat mirositoare. Cel mai pretios este sucul de lamaie, insa o cantitate mare se obtine din foarte multe fructe. Te-ai intrebat vreodata daca ai putea rezolva aceasta problema? Nimanui nu ii covine sa stoarca zece lamai pentru un mic pahar de suc. Iata solutia!

Pentru a obtine mai mult suc dintr-o lamaie este suficient sa o introduci in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Aceasta se va inmuia usor, iar interiorul sau va deveni usor mai delicat, oferindu-ti mai mult suc. Lasa lamaia sa se raceasca pentru cateva minute si apoi tai-o in doua jumatati cu un cutit foarte bine ascutit. Vei observa cu ochiul liber modificarile de textura si chiar miros. Aroma sa se va intensifica si tu te vei bucura de un suc proaspat, delicios. Fie ca ai nevoie de el pentru a prepara un tratament cosmetic, fie ca iti doresti sa il savurezi intr-un cocktail de fructe, aceasta solutie iti va fi la indemana.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top