Connect with us
aer-24072015

Stil

FOTO: Vezi unde se respira cel mai pur aer de pe planeta. Se afla chiar in Romania

Daca ti-ai dorit sa pleci intr-o vacanta cu totul speciala sau te-ai intrebat vreodata unde este cel mai pur aer de pe planeta, acum poti merge in aceste locuri pentru ca ele se gasesc chiar pe teritoriul tarii noastre.

CITESTE SI: FOTO: CUM ARATĂ CELE MAI FRUMOASE ORAȘE MEDIEVALE DIN EUROPA

Chiar daca iti vine greu sa crezi, in Romania se repira un aer mai pur chiar si decat in Elvetia, dar asta doar in anumite zone ale tarii. Partea buna este ca nu ai nevoie de o groaza de bani si ca ele sunt la dispozitia ta, fiind la o distanta relativ mica, asadar le poti vizita cand vrei.

Iata care sunt aceste locuri cu aer pur!

1. Baile Tusnad.

Statiunea situata in judetul Harghita, se afla la 650 de metri altitudine si este cunoscuta drept cel mai mic oras din tara cu o populatie de 1.600 de locuitori. Acest aspect nu a impiedicat-o sa devina ,,Perla Ardealului” datorita aerului pur, a lacurilor sarate si a tratamentelor cu namol.

Vezi unde se respira cel mai pur aer de pe planeta, este chiar in Romania-1

Sursa foto: cazari.ro

2. Breaza.

Incepand cu anul 1928 la Breaza, in judetul Prahova, s-a infiintat o baza balneo-climaterica datorita faptului ca in aceasta zona ozonul si ionii negativi au un efect terapeutic miraculos.

Vezi unde se respira cel mai pur aer de pe planeta, este chiar in Romania-2

Sursa foto: anunturi.crom.ro

 

3. Salina Slanic Prahova. 

Situata la doar 100 de kilometri de capitala Romaniei, Salina Slănic dateaza inca din anul 1853. Salina prezinta 14 incaperi si un total de 80.000 de metri patrati, inauntru temperatura este de 13 grade Celsius iar umiditatea de 60% ajuta organismul sa asimileze mai bine aerosolii salini.

Vezi unde se respira cel mai pur aer de pe planeta, este chiar in Romania-3

Sursa foto: intrebari-si-raspunsuri.ro

Sursa foto: descoperalocuri.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top