Connect with us
inelar-27072015

Stil

VIDEO: De ce trebuie sa porti verigheta pe degetul inelar

Probabil ca niciodata nu te-ai intrebat de ce purtam verigheta pe degetul inelar si nu pe cel mijlociu, mic sau cel din centru. Explicatia vine de la vechii chinezi.

CITESTE SI: CERCETATORII AU DESCOPERIT VARSTA IDEALA LA CARE TREBUIE SA TE CASATORESTI

Chinezii sunt de parere ca verigheta trebuie purtata pe degetul inelar pentru ca fiecare dintre degetele unei persoane simbolizeaza ceva. Iata care este frumoasa poveste a vechilor invatati chinezi care iti va explica simbolul fiecarui deget!

Pozitioneaza-ti palmele deschise una spre cealalta si uneste degetele mijlocii intre ele aplecandu-le spre podul palmei si pastreaza-le acolo pana la final. Apoi uneste si celelalte degete intre ele dar tinele ridicate.

Incerca prima data sa desparti degetele mari, in cultura chineza ele reprezinta parintii si asa cum un copil nu va sta lipit toata viata de mama si de tata, la fel si degetele sunt facute pentru a se putea desparti.

Incearca apoi sa desparti degetele mici care simbolizeaza copii. La randul lor, copii tai nu vor ramane alaturi de tine toata viata, chiar daca te vor pastra in suflet mereu ei isi vor intemeia la un moment dat propia familie.

Desparte apoi degetele aratatoare care simbolizeaza fratii si surorile. Nici cu acestia nu vei ramane o viata intreaga, chiar daca si ei sunt unele dintre cele mai importante fiinte din existenta ta. Cu siguranta relatiile vor ramane unele stranse, dar nu veti fi de nedespartit.

La final, incearca sa departi degetele inelare, vei observa cu surprindere ca nu este posibil acest lucru, si asta pentru ca inelarul reprezinta partenerul de cuplu. Cei doi sunt facuti unul pentru altul pana in ultima clipa a vietii.

Uite mai jos un filmulet care iti va explica exact cum sa faci acest exercitiu!

Sursa foto: theweddingrings.blogspot.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top