Connect with us
Vreti un copil istet? Atunci investiti in multe jocuri educative pentru el

Stil

Vreti un copil istet? Atunci investiti in multe jocuri educative pentru el

Despre jocuri educative se vorbeste foarte mult in ultimii ani, specialistii si psihologii punctand de fiecare data importanta existentei lor in orice casa in care exista copii in plina dezvoltare. De ce jocuri educative? De ce nu carti? Explicatia lor este una simpla: prin jocuri educative, copiii se distreaza si invata fara macar sa isi dea seama ca au facut asta, iar informatia nu dispare, nu este repetata sistematic, ci ea doar este si va fi pe termen lung.
In magazine, parintii pot gasi o multime de jocuri educative, potrivite pentru varsta copilului lor. Si, asa cum poate ati observat si dumneavoastra, copiii sunt mai receptivi la joaca decat la invatat. Cu jocuri educative ei pot invata si se pot si distra.

Specialistii nu insista in zadar atunci vorbesc despre jocuri educative, ba chiar din contra. Ele dezvolta imaginatia celor mici, in timp ce acumuleaza noi si noi cunostinte. Un copil cu imaginatie inseamna un copil inteligent. Atunci cand cel mic implineste varsta de 3 ani si pana la 7 ani a fost identificata perioada de asimilare de informatii usor, prin jocuri educative care sa ii faca pe cei mici cei mai isteti. In perioada de 4 ani mentionata anterior, invatarea se face numai daca este imbracata intr-o forma ludica, astfel ca aici intervin sutele de jocuri educative care se gasesc pe piata din Romania si nu numai.

Intre 3-6 ani incepe se sa contureze inteligenta copilului. Si este momentul in care parintii trebuie sa investeasca bani si timp in jocuri educative de calitate, potrivite pentru varsta copilului.

Daca cumparati jocuri educative cu mult mai complicate decat etapa de dezvoltare in care se afla copilul dumneavoastra, e foarte posibil, spun specialistii, ca intelectul acestuia sa stagneze. Asadar, ochii in patru la jocuri educative si la varsta recomandata pe fiecare ambalaj al jocului cu pricina!
Modelele de jocuri educative contribuie foarte mult si la dezvoltarea inteligentei sociale. E poate unul dintre marile avantaje. Majoritatea jocurilor educative necesita mai multi jucatori, astfel ca isi poate dezvolta prietenii si poate invata sa piarda, sa castige, sa dialogheze mai bine.

La Noriel, gasiti o multime de jocuri educative, potrivite pentru orice varsta, care il vor ajuta enorm pe copilul dumneavoastra si care il vor distra la maximum. Fara sa stie, el va invata multe, multe lucruri, fara nici cel mai mic efort. Si, nu e asa, nu e cel mai usor sa inveti fara ca macar sa te chinui sa faci asta? Cu jocurile educative de la Noriel, se poate!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top