Vreti un copil istet? Atunci investiti in multe jocuri educative pentru el

30.06.2016
Vreti un copil istet? Atunci investiti in multe jocuri educative pentru el

Despre jocuri educative se vorbeste foarte mult in ultimii ani, specialistii si psihologii punctand de fiecare data importanta existentei lor in orice casa in care exista copii in plina dezvoltare. De ce jocuri educative? De ce nu carti? Explicatia lor este una simpla: prin jocuri educative, copiii se distreaza si invata fara macar sa isi dea seama ca au facut asta, iar informatia nu dispare, nu este repetata sistematic, ci ea doar este si va fi pe termen lung.
In magazine, parintii pot gasi o multime de jocuri educative, potrivite pentru varsta copilului lor. Si, asa cum poate ati observat si dumneavoastra, copiii sunt mai receptivi la joaca decat la invatat. Cu jocuri educative ei pot invata si se pot si distra.

Specialistii nu insista in zadar atunci vorbesc despre jocuri educative, ba chiar din contra. Ele dezvolta imaginatia celor mici, in timp ce acumuleaza noi si noi cunostinte. Un copil cu imaginatie inseamna un copil inteligent. Atunci cand cel mic implineste varsta de 3 ani si pana la 7 ani a fost identificata perioada de asimilare de informatii usor, prin jocuri educative care sa ii faca pe cei mici cei mai isteti. In perioada de 4 ani mentionata anterior, invatarea se face numai daca este imbracata intr-o forma ludica, astfel ca aici intervin sutele de jocuri educative care se gasesc pe piata din Romania si nu numai.

Intre 3-6 ani incepe se sa contureze inteligenta copilului. Si este momentul in care parintii trebuie sa investeasca bani si timp in jocuri educative de calitate, potrivite pentru varsta copilului.

Daca cumparati jocuri educative cu mult mai complicate decat etapa de dezvoltare in care se afla copilul dumneavoastra, e foarte posibil, spun specialistii, ca intelectul acestuia sa stagneze. Asadar, ochii in patru la jocuri educative si la varsta recomandata pe fiecare ambalaj al jocului cu pricina!
Modelele de jocuri educative contribuie foarte mult si la dezvoltarea inteligentei sociale. E poate unul dintre marile avantaje. Majoritatea jocurilor educative necesita mai multi jucatori, astfel ca isi poate dezvolta prietenii si poate invata sa piarda, sa castige, sa dialogheze mai bine.

La Noriel, gasiti o multime de jocuri educative, potrivite pentru orice varsta, care il vor ajuta enorm pe copilul dumneavoastra si care il vor distra la maximum. Fara sa stie, el va invata multe, multe lucruri, fara nici cel mai mic efort. Si, nu e asa, nu e cel mai usor sa inveti fara ca macar sa te chinui sa faci asta? Cu jocurile educative de la Noriel, se poate!