Connect with us
5 jocuri de păcănele cu tematica din Egiptul Antic

Știri

5 jocuri de păcănele cu tematica din Egiptul Antic

5 jocuri de păcănele cu tematica din Egiptul Antic

În materie de cazinouri online care oferă sloturi România stă foarte bine, existând peste 30 de operatori licențiați de ONJN. Păcănelele sunt variate ca și tematică, interfață sau mecanisme de câștig, dar cele inspirate din legendele Egiptului Antic reprezintă un factor comun între toate platformele de jocuri de noroc.

Atmosfera aparte reprodusă în aceste sloturi, precum și pictogramele cu o simbolistică puternică fac ca pasionații de gambling din țara noastră să le dedice constant sesiuni de joc. Iată care sunt 5 dintre cele mai populare păcănele cu tematica din Egiptul Antic:

BOOK OF CLEOPATRA. SUPER STAKE EDITION

Așa cum se poate deduce încă din titlu, cel mai important simbol este Cartea Cleopatrei, care are putere magică. Această carte este și simbol Wild, ajutând la formarea combinațiilor câștigătoare, cât și Scatter, ceea ce înseamnă două lucruri: oferă câștiguri de sine stătătoare (până la 200x miza), oriunde s-ar opri pe ecran în minim trei exemplare și declanșează secvența de 10 rotiri gratuite.

Funcția rotiri gratuite face ca jocul produs de Stakeologic să fie diferit de altele, în sensul că „poți face Gamble” pe ele: dacă ai noroc, câștigi încă 5 runde. Dacă ești neinspirat, pierzi 5. Poți continua până când ajungi la maxim 25 de rotiri gratuite sau până le pierzi pe toate. Dintre simbolurile din jocul de bază, cel mai valoros este al Cleopatrei, urmat de pisică, cobra și scarabeu. Există și o funcție bonus care poate plăti foarte bine.

TEMPLE OF GOLD

Greentube s-a inspirat din legendele despre zeul Ra, pentru a construi un joc în care predomină aurul strălucitor. Astfel, pe role apar statuia zeului și tot felul de artefacte fabricate din metalul prețios, elemente care odinioară ocupau un loc important în templul din interiorul piramidelor. Exploratoarea este cel mai valoros simbol, însă câștigurile cu adevărat importante pot fi aduse de seria de rotiri gratuite.

Funcția este declanșată de oprirea pe role a minim trei exemplare ale cărții lui Ra, care îndeplinește și rol de Wild. Din acel moment și până la încheierea secvenței de Free Spins, poți beneficia de până la trei simboluri expandabile speciale. În timpul seriei se pot opri din nou pe ecran trei reprezentări ale cărții, caz în care primești alte 10 runde din partea casei.

EGYPT SKY

Te întrebi cum arăta cerul Egiptului în urmă cu mii de ani? Ei bine, nu vei afla din acest joc, deși titlul promitea să dezlege misterul. Simbolurile care apar pe role sunt faraonul, regina, „chariot”-ul tras de cai, corabia cu vâsle și, bineînțeles, scarabeul. Un simbol caracteristic Egiptului, asemănător cu o cheie, este Wild, iar pictograma oazei din mijlocul deșertului este Scatter.

Trei simboluri Scatter acordă 3 rotiri gratuite, iar câte un Scatter pe fiecare coloană înseamnă 7 runde gratuite, în care Wild-ul se extinde pe toate rola și rămâne așa până la finalul secvenței. O serie de rotiri gratuite este adusă și de pictograma Egypt Quest, oprită pe grilă în minim trei exemplare.

GREAT ADVENTURE

Doi exploratori, un bărbat și o femeie, pleacă în marea aventură egipteană, în încercarea de a descifra secretele faraonilor. În jocul de bază nu există simbol Wild, însă producătorii de la EGT „se revanșează” în secvența de rotiri gratuite care este declanșată de oprirea a trei hărți pe grilă. O dată îndeplinită această condiție, ai de ales între una dintre cele cinci statui apărute pe ecran, pentru a câștiga între 3 și 10 rotiri gratuite. Simbolurile obișnuite se transformă în simboluri Wild Gold.

Fiind un slot EGT, „Great Adventure” beneficiază de cele două funcții specifice: Gamble și Jackpot Cards, cele patru jackpot-uri progresive care culminează cu marele premiu ce poate trece și de 4 milioane de lei.

KING OF KINGS

„Regele regilor” este faraonul care apare în joc înconjurat de animale mitologice. Pentru a obține câștig, este suficient să aliniezi două pictograme ale lor, în timp ce simbolurile cu pietre prețioase plătesc numai dacă apar câte trei pe o linie de plată. Simbolul Wild este și Scatter, ca la mai toate jocurile cu tematică egipteană. Trei apariții pe grilă nu numai că aduc 10 rotiri gratuite, dar deblochează și o rolă suplimentară. În timpul secvenței de Free Spins, orice alt simbol în afară de Wild se poate transforma, aleatoriu, în simbol Bonus.

Există și posibilitatea de a paria pe Jackpot Stars, pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre cele șase jackpoturi, cu valori de la 1.000 la 25.000 de lei.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top