Connect with us
Suferă de o boală genetică rară. Ce țin părinții ascuns sub lacăt, de frica ei

Știri

Suferă de o boală genetică rară. Ce țin părinții ascuns sub lacăt, de frica ei

Alex Brown, o tânără în vârstă de numai 25 de ani, suferă de o boală genetică rară. Din această cauză, părinții săi au ajuns să îi pună lacăt pe frigider.

Din cauza bolii sale, tânăra nu reușește să își controleze apetitul. În trecut, a experimentat chiar și perioade în care avea dureri cumplite pentru că simțea cum i se face foame.

Alex Brown nu se poate abține de la mâncare, și pentru că nu are vreun control, ea a ajuns să sufere și de obezitate morbidă. Aceasta are un sindrom asemănător lui Prader-Willi, o tulburare genetică incurabilă și rară, care provoacă supraalimentarea.

În scurt timp de la descoperirea bolii, aceasta a început să se îngrașe foarte mult. Acum încearcă să slăbească, însă procesul este îngreunat din cauza bolii. Alex are acum un metabolism mai lent și un apetit insațiabil.

Totodată, medicii au fost mereu rezervați în ceea ce privește șansele tinerei la o recuperare completă. În ciuda bolii, Alex a slăbit aproape 10 kilograme în doi ani prin exerciții zilnice. De asemenea, aceasta încearcă să țină o dietă, pentru a-și ține kilogramele sub control.

„Uneori mă trezesc la ora 5.30 și mi-e foame groaznic. Mă simt ca și cum n-am mâncat de zile întregi. Este greu, dar dacă ceea ce mănânc nu ar fi monitorizat îndeaproape, m-aș îngrășa oribil.

Când eram la vârsta liceului am avut un ajutor care era ca umbra mea. Mă urmărea în timpul pauzelor și al prânzului. Iar sarcina ei era să se asigure că nu am acces la alimente care nu erau pregătite de părinții mei”, a spus Alex pentru metro.co.uk.

Alex speră să ducă o viață normală

„Când am luat permisul de conducere la 19 sau 20, mă duceam să mănânc, nu pentru că aveam nevoie de mâncare,ci pentru că nu aveam niciodată acces liber la mâncare”, a mai spus Alex.

Chiar dacă procesul va fi unul îndelungat, aceasta speră să aibă o viață cât mai normală.

Fiul ei a murit, iar ea s-a dus să-l îngroape. Pe drumul către casă, a primit un bilet de la un străin. L-a citit și a izbucnit în plâns…

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top