Subiecte Bacalaureat 2019. Subiecte BAC la Limba și Literatura Română

01.07.2019
Subiecte Bacalaureat 2019. Subiecte BAC la Limba și Literatura Română

Emoții mari pentru absolvenții de liceu Elevii au susținut astăzi prima probă la BAC, cea de Limba şi Literatura Română. Încep astăzi probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2019.

Prima examinare este cea la Limba şi literatura română.

Citește și: Rezolvare Subiecte Bac Limba Română – Barem corectare EDU.ro Bacalaureat 2019

Subiecte Bacalaureat 2019

HUFF.RO vă prezintă subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii la prima probă a examenului.

Elevii vor afla primele rezultate ale examenului de Bacalaureat în 8 iulie 2019.

Subiectele și baremele de corectare vor fi pe HUFF.RO și pe EDU.RO.

Marţi se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă – E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c), iar ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării – E)d), este programată joi.

 

Subiecte Bacalaureat 2018. Subiecte la Limba și Literatura Română

Cei de la profilul real/ tehnologic au primit un text din Costache Negruzzi pe baza căruia trebuie să rezolve anumite cerințe. La subiectul al treilea, cel care aduce cele mai multe emoții, elevii trebuie să scrie un eseu de 400 de cuvinte pentru a arăta că un text, de la George Bacovia sau Lucian Blaga, aparține genului liric, scrie fanatik.ro

Cei de la profilul uman au avut la subiectul al treilea de ales între Tudor Arghezi și Ion Barbu. Și lor le-a căzut tot poezia la examenul din acest an.