Connect with us

Știri

10 idei de cadouri pentru celebrarea a 50 de ani

10 idei de cadouri pentru celebrarea a 50 de ani

50 de ani – o vârstă de care se tem mulți oameni, dar care se va dovedi a fi începutul unei noi vieți. La această vârstă, mulți oameni au deja: copii mari, o viață profesională stabilă și finanțele sub control. Deci, poate fi o problemă în alegerea unui cadou pentru împlinirea a 50 de ani? De exemplu, o persoană de această vârstă are deja tot ce îi trebuie. Pe de altă parte, oamenii maturi pot aprecia viața de zi cu zi și se pot bucura adesea de lucrurile mărunte. Alegerea unui cadou ar trebui să se bazeze nu numai pe preferințele jubiliarului, ci și pe abordarea lui față de acea zi. Dar, cu cât cunoști mai puțin persoana, cu atât cadoul ar trebui să fie mai neutru.

Ce cadouri sunt potrivite pentru o femeie?

Există numeroase cadouri pe care le poți oferi cuiva care tocmai a împlinit 50 de ani. Dacă se află printre cei care sunt cunoscuți pentru simțul umorului, poți oferi un tricou cu un mesaj sau o inscripție amuzantă, așa cum vei găsi pe https://garibald.ro/61-50-de-ani.

Mama ta tocmai a împlinit 50 de ani? Cu siguranță, indiferent ce îi vei oferi, va fi fericită și te va întreba de ce ai cheltuit banii. Bilete la teatru, un voucher pentru masaj sau pentru cumpărături, o bijuterie personalizată sau o cutie de bijuterii.

Majoritatea mamelor vor fi fericite indiferent de cadou, cu condiția să-l primească de la copilul lor.  Merită să îți amintești că femeile sunt foarte emoționate în ceea ce privește maternitatea. Prin urmare, cadourile care le subliniază dăruirea, angajamentul și sentimentele altruiste față de copii le vor face cu siguranță fericite. 

Cadouri pentru bărbați la aniversarea a 50 de ani – ce poți alege?

Un cadou pentru bărbați la aniversarea a 50 de ani poate fi: serios, nostalgic, amuzant sau simbolic, așa cum vei găsi pe garibald.ro. Dacă cineva te invită la o petrecere de 50 de ani, înseamnă că prezența ta acolo în acea zi este importantă pentru el. Și acesta este un motiv suficient pentru a lua în serios alegerea unui cadou și să încerci să oferi ceva care va fi pe placul acestuia

Cel mai de preț lucru pe care îl poți oferi unei persoane dragi, precum soțul, este timpul tău. O scurtă pauză departe de oraș, sau poate chiar un weekend, de exemplu în Lisabona, este o surpriză care va fi pe placul oricui.  Sau poate un disc de vinil al unui artist îndrăgit găsit la o licitație online sau un mic magazin de antichități de la periferia orașului?

La fel ca și atunci când cauți un cadou pentru mamă, la aniversarea de 50 de ani a tatălui poți oferi ceva care să se potrivească pasiunilor pe care le are: o nouă bicicletă, abonamentul la un curs pe yoga, o undiță nouă sau un album foto care comemorează toate momentele importante din viața voastră.

Dacă suntem într-o relație nu foarte strânsă cu persoana de naștere, este mai bine să facem un cadou mai neutru. Cadourile la care vor contribui mai mulți sunt o idee bună, atunci când, după consultarea cu rudele persoanei sărbătorite, mai mulți vor participa la achiziția unui cadou mai impresionant, de exemplu, un tablou al pictorului lor preferat, un set de bijuterii rafinate sau un sejur de weekend la Spa.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top