Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Fecioară. În săptămâna 3 -9 aprilie, Fecioarele pot provoca tensiuni în familie.

Pentru Fecioare, săptămâna 3-9 aprilie începe cu intrarea planetei Iubirii în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma lor. Toate ar fi bune şi frumoase dacă Venus nu ar fi acum în „mişcare retrogradă” şi dacă nu ar accentua tendinţa Fecioarelor de a fi critice şi greu de mulţumit, de a se îngrijora din orice fleac şi de a-şi privi cu suspiciune partenerul de viaţă.

Prezenţa lui Venus retrograd în„casa Parteneriatelor” poate însemna, pentru Fecioare, şi împăcarea cu un partener sentimental din trecut iar, în plan profesional, reluarea unei colaborări.

Dar indiferent de deciziile pe care nativii le iau acum în planul personal şi sentimental, nimic nu este „bătut în cuie” şi s-ar putea ca după 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct, Fecioarele să îşi schimbe opiniile şi să acţioneze în consecinţă. Tocmai de accea li se cere prudenţă, mai ales dacă schimbările pe care le fac acum influenţează viaţa de familie. În „sectorul Familiei” din astrograma Fecioarelor se află planeta Saturn care vine cu lecţii de viaţă şi le cere nativilor maturitate, seriozitate şi responsabilitate.

Astfel, chiar dacă Fecioarele primesc sfaturi de la prieteni, mai ales în primele zile din săptămână, când Luna se află în zodia Rac şi în„sectorul Prietenilor” din astrograma Fecioarelor sau în zilele de 5 şi 6 aprilie, cînd Luna aflată în zodia Leu le ajută să primească informaţii mai mult sau mai puţin corecte despre trecutul partenerilor, Fecioarele ar trebui să se gândească la binele Familiei lor.

Riscul unor conflicte există în special în ultimele zile din săptămână, când Luna se va afla chiar în zodia Fecioarelor şi le va face pe acestea şi mai critice şi mai cârcotaşe, iar atmosfera generală va fi tensionată pentru că deja se vor simţi efectele tranzitului retrograd pe care planeta Mercur îl va începe în data de 10 aprilie, în zodia Taur.

Planeta Mercur patronează semnul Fecioarelor şi semnul Taurului, iar tranzitul retrograd al acesteia îi va afecta în mod deosebit pe nativii din zodiile amintite, provocînd probleme de comunicare şi probleme în afaceri sau călătorii.

Cristalul-talismanal săptămânii pentru zodia Fecioară: Piatra Lunii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top