Connect with us
3 sfaturi pentru jocul Book of Ra

Știri

3 sfaturi pentru jocul Book of Ra

3 sfaturi pentru jocul Book of Ra

Temele cu care sloturile sunt prezente în oferta cazinourilor sunt extrem de diverse şi acoperă fără discuţie toată aria de preferinţe ale jucătorilor. Poţi deci selecta sloturile clasice cu fructe, pe cele în care magia şi natura este prezentă dar şi pe cel în care istoria este la mare preţuire.

Şi ce civilizaţie ar pune mai bine în evidenţă această temă decât civilizaţia egipteană? O să abordăm deci în acest articol slotul Book of Ra, astfel încât să faci o scurtă incursiune în această civilizaţie dar şi să iei aminte la câteva sfaturi care se pot dovedi utile pentru experienţa ta de jucător.

1.Simboluri

Păi dacă vorbim despre civilizaţia egipteană atunci ştii în mod cert că aştepţi pe rolele acestui joc simboluri care să facă trimitere directă la această civilizaţie. Şi nu înşeli deloc, vei avea parte în grafica jocului de impunătoarea zeiţa Isis, de faraoni şi de scarabei, astfel încât să intri încă de la prima rotire de aparat în magia acestei civilizaţii.

Şi pentru că jocul poartă numele măreţului zeu al soarelui egiptean vei întâlni pe role şi cartea acestuia, care are un dublu rol în joc. Poate să fie wild, caz în care înlocuieşte orice altă pictogramă din joc dar poate să fie şi scatterul atât de mult aşteptat.

Îţi trebuie un minim de 3 asemenea simboluri oriunde pe role pentru ca să intri în mult doritul modul de jocuri speciale. Dar ca să îţi faci puţină experienţă de joc nu intra din prima pe o miză reală, accesează Book of Ra gratis şi vezi cum se iniţiază specialele şi cum se comportă tabela de plăţi.

În afară de simbolurile tipic egiptene o să vezi rulând pe ecran căutătorul de comori, aventurierul care este simbolul cel mai valoros din joc. Dar o să ai parte şi de cărţi de joc în suita de la 10 la as care participă şi ele de minune la construirea de combinaţii câştigătoare, mai ales dacă le aduci pe ecran într-o combinaţie de 5 de acelaşi fel.

În jocul clasic Book of Ra arhitectura de joc este structurată pe 5 rânduri a câte 3 role cu ajutorul cărora se formează 9 linii de plată. Acum ştii care sunt simbolurile din joc şi ierarhia acestora, aşa că setează miza către ţi se potriveşte cel mai bine şi adu cât mai des pe ecran cele mai plătitoare simboluri.

2.Variaţie

Orice slot şi Book of Ra nu face excepţie de la această regulă, are ataşată o caracteristică tehnică pe care nu toată lumea o cunoaşte. Şi această caracteristică trebuie să te intereseze pentru că dictează în final câştigurile pe care acest joc le cedează.

Este vorba despre variaţia jocului, cunoscută şi sub denumirea de volatilitate. Indiferent de cum vrei să o numeşti, această caracteristică tehnică a jocului îţi va spune în ce interval de timp poţi avea parte de un câştig şi mai ales care este mărimea acestuia.

Producătorii declară 3 tipuri distincte de variaţie – variaţie mică, medie şi mare. Dacă ai în faţă un slot care declară o variaţie mare, atunci te poţi aştepta la plăţi mari dar care survin în intervale de timp mari.

La capătul opus vorbim despre variaţie mică, cea care îţi dă posibilitatea să obţii câştiguri dese dar în cuantum mic ca şi valoare. Slotul Book of Ra are însă o variaţie medie, aşa că lucrurile sunt puţin mai deosebite în cazul lui.

O variaţie de acest tip se situează între cele două menţionate mai sus şi este de departe preferata oricărui jucător cu experienţă. Ce îţi aduce de fapt o variaţie medie mai ales atunci când decizi să joci pe o miză reală?

Nimic mai mult decât câştiguri medii dar care se succed nu atât de rapid ca la variaţia mică. Asta nu înseamnă că stai în faţa aparatului timp îndelungat până să apară primul câştig, vei avea parte din plin de ele.

Contează doar să îţi construieşti bugetul de joc care ţi se potriveşte şi să setezi miza cea mai oportună. Totul ţine în final de noroc însă împreună cu  variaţia medie a slotului Book of Ra ai şanse reale să te ridici din faţa lui cu un plus binemeritat în contul tău de jucător.

3.Original vs. Deluxe

Indiferent de platforma online pe care joci, prezenţa slotului Book of Ra este una garantată. Însă atunci când tastezi numele slotului vei vedea că se afişează de obicei 2 variante cu acest joc, cea clasică şi cea cunoscută sub denumirea de Book of Ra Deluxe.

Şi atunci, pe care să o alegi dintre cele 2 pe care site-ul tău ţi le oferă? Hai să le luăm pe rând astfel încât să îţi faci o idee despre ce au de oferit cele 2 variante ale slotului Book of Ra. Este foarte clar încă de la început că varianta clasică este cea creată de ceva vreme.

Dacă eşti un nostalgic şi îţi plac jocurile simple cu o grafică care nu prea excelează, atunci alegerea Book of Ra original este opţiunea perfectă pentru tine. Şi încă de la început cunoşti că ţi se oferă 9 linii de plată, deci aştepţi ca simbolurile să se dispună cât mai des pe aceste linii.

În varianta Book of Ra Deluxe, lucrurile se schimbă major şi le vei percepe ca atare. Se păstrează aceeaşi arhitectură de joc de 5X3 dar de această dată grafica este adusă în prezent datorită noilor cuceriri tehnologice.

Simbolurile sunt vibrante, melodia de fundal este una plăcută şi să nu uităm că se schimbă şi liniile de plată pe care jocul le oferă. În varianta Book of Ra Deluxe ai de această dată 10 linii de plată şi deşi pare puţin te asigurăm că acest lucru se va vedea de fiecare dată când vei da start role la acest joc.

Concluzie

Acum ştii cam tot ceea ce are de oferit slotul Book of Ra. Simbolurile sunt tipice civilizaţiei egiptene şi în funcţie de miza selectată ştii acum şi cum variază câştigurile care se pot obţine în joc. Alege deci Book of Ra clasic sau varianta Deluxe, setează miza care ţi se potriveşte cel mai bine şi dă start role la acest joc cât mai curând!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top