Connect with us
4 jocuri de păcănele preferate de iubitorii de animale

Știri

4 jocuri de păcănele preferate de iubitorii de animale

4 jocuri de păcănele preferate de iubitorii de animale

Iubitori de animale sunt pretutindeni, așadar și în rândul pasionaților din jocuri de noroc. Producătorii de păcănele online le acordă o atenție deosebită, lansând periodic sloturi dedicate. Există numeroase jocuri cu câini și cu pisici, cele mai adorate „pet-uri”, dar și cu animale sălbatice pe care nu ți-ai dori să le vezi în alt cadru decât la grădina zoologică. 

În ceea ce privește structura, sloturile cu animale au de la 5 la 243 de linii de plată și grile dintre cele mai variate, uneori cu role suplimentare dispuse pe orizontală. Sunt frecvente jocurile în care simbolurile ocupă o rolă întreagă (stivuite) sau cele care beneficiază câștiguri „în avalanșă”.

Aceste sloturi au un farmec aparte, de aceea îți recomandăm să încerci și tu 4 jocuri de păcănele preferate de iubitorii de animale:

Raging Rhino

Călătorești virtual în Africa sălbatică, acolo unde prădătoarele fac legea. Totuși, personajul principal nu este un leu sau un tigru, ci rinocerul, care nu are o faimă de „bad guy”. Jocul are până la 117.649 de combinații câștigătoare posibile pe cele 6 role și 5 rânduri, grație mecanismului Megaways.

Pe lângă rinocerul care poate fi stivuit (apare pe o întreagă rolă), pe grilă mai vin gorila, ghepardul, crocodilul și ceea ce pare a fi un porc spinos. Vestitul copac al vieții din savană este simbol Wild, iar diamantul este Scatter. Minim 3 diamante acordă până la 50 de învârtiri gratuite, în care simbolul Wild vine cu un multiplicator de x2 sau x3.

Dolphin’s Pearl

Este un joc de păcănele online care poate fi găsit și în variantă demo, cu simboluri din lumea apelor. Delfinul este valoros din două puncte de vedere: plătește cel mai bine (până la 1.000 de ori miza) și este simbol Wild. A doua pictogramă ca importanță este perla din scoică, simbolul Scatter care aduce 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Alte pictograme sunt crabul, pisica de mare, căluțul de mare și diverși alți pești. 

Jocul are și funcție Gamble, prin care poți multiplica până la x50 câștigul dintr-o rundă. O dată intrat în joc, trebuie să ghicești culoarea următoarei cărți de joc întoarse cu fața în sus (roșu/negru).

King Kong

Nu știm câți iubitori de gorile există, dar cu siguranță filmul „King Kong” are mulți fani. Pictograma uriașului este simbol Wild, în timp ce numele jocului este Scatter. Pe lângă King Kong, care este extrem de furios atunci când se oprește pe role, în acest slot mai apar și alte creaturi fioroase, cum ar fi dinozaurul și crabul cu cleștii ascuțiți ca niște săbii. 

Cele mai mari câștiguri sunt aduse de secvența „Distrugere King Kong”, declanșată de minim trei pictograme Scatter. Poți câștiga până la 150 de învârtiri gratuite cu multiplicator x2. În locul unei serii de jocuri gratuite, ai posibilitatea să optezi pentru un premiu misterios.

Majestic Forest

 

Este cu animale care pot fi întâlnite și în pădurile din România: ursul, lupul, vulpea și cerbul. Copacul vrăjit care are în față o masă de piatră este simbol Wild, care îndeplinește și rol Scatter, declanșând 12 rotiri gratuite cu Wild expandabil. Cinci urși pe una dintre cele 10 linii de plată plătesc de 500 de ori miza rotirii, iar cinci lupi plătesc de 200 de ori miza. Vulpea și cerbul sunt la egalitate din acest punct de vedere (plătesc până la 75 de ori miza).

„Majestic Forest” este un slot EGT și are Jackpot Cards, jackpot-ul progresiv pe patru niveluri. În momentul scrierii acestor rânduri, premiul cel mare era de peste 3 milioane de lei. 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top