Connect with us
Un roman a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in Marea Britanie pentru ca a violat o femeie.

Știri

Roman condamnat la 13 ani de inchisoare in Marea Britanie pentru viol. Ce le-a declarat magistratilor

Cristian-Adrian Lascu, in varsta de 43 de ani, a negat insa acuzatiile aduse.

Potrivit procurorilor care se ocupa de dosar, in data de 9 februarie 2015, romanul impreuna cu un alt barbat au urmarit-o pe femeia de 42 de ani in timp ce ea se intorcea acasa, noaptea, in Cleethorpes, Lincolnshire, potrivit Daily Mirror.

Citeste si: Roman mort la granita Ungariei cu Romania din pricina cozii de la Nadlac, blocat de birocratie

Citeste si: Un tanar de origine romana ar fi fost ucis la Munchen. MAE nu confirma informatia

Tot din rechizitoriul procurorilor reiese faptul ca femeia a intrat pe alee, unde a fost prinsa si imobilizata. Romanul a violat-o, dupa care a plecat nu inainte de a-i spune ca „a obtinut ce a vrut”.

Femeia „a suferit de stres post-traumatic (…). In plus, ea nu mai poate iesi din casa dupa lasarea intunericului, daca nu este insotita de cineva in care are incredere. Este reticenta fata de barbati si intra in panica daca cineva se afla in spatele ei”, se arata in dosar.

„Era timida, dar foarte independenta, dar dupa aceea a devenit retrasa si tematoare”, a subliniat procurorul referindu-se la victima.

In momentul in care a fost arestat, romanul a vorbit urat despre femeie si a sugerat ca trebuia sa se astepte la un atac, pentru ca era beata.

“Ai ales o victima care era deosebit de vulnerabila din cauza cantitatii (de alcool – n.r.) pe care o consumase”, i-a spus judecatorul Simon Jack romanului, cand a anuntat sentinta.

Cristian-Adrian Lascu nu este la prima abatere. El a mai ispasit o pedeapsa de 12 ani de detentie in Romania pentru jaf si pentru atacarea unei fete de 15 ani, inainte de a pleca in Regatul Unit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top