5 motive pentru care bărbaţii vor femei ciudate

13.03.2015
5 motive pentru care bărbaţii vor femei ciudate

5 motive pentru care bărbaţii vor femei ciudate. Au trecut vremurile în care reprezentanţii sexului puternic voiau o femeie blondă, cu forme apetisante. Acum, aceştia caută femei cât mai ciudate, ieşite din tiparul obişnuit. De ce?

Te vor surprinde de fiecare dată. O femeie ciudată are şi interese pe măsură, fapt care ar putea ţine bărbaţii în jurul ei. Imaginează-ţi o parteneră care joacă Fifa cu iubitul ei, ori merge la curse de cai, sau practică sporturi extreme. Ce bărbat nu şi-ar dori o asemenea iubită, cu care să se laude în faţa prietenilor cu partenere banale, care nu ştiu altceva decât să umble prin saloanele de înfrumuseţare şi cluburi scumpe.

Îţi vor deschide noi orizonturi. Femeile banale nu au nimic nou de oferit, pe când cele ieşite din tipar vor veni mereu cu propuneri şi chiar te vor face să descoperi lucruri despre care nu ştiai, fapt care te va face să vrei lângă tine o astfel de parteneră pentru toată viaţa.

Ştiu să ofere cadouri inedite. Cu siguranţă o astfel de femeie nu-ţi va oferi de ziua ta o cană, sau o pernă cu poza ei. Mai degrabă este genul care te va duce la o partidă de fotbal cu prietenii, ori pe terenul de paintball.

Conversaţiile nu vor fi niciodată plictisitoare. Câţi bărbaţi suportă să vorbească despre rochii, machiaj, ori bârfe despre vedete? Femeile mai ciudăţele din fire nu vor avea astfel de topice în minte, ci mai degrabă vor să ştie cum a fost meciul de fotbal cu prietenii tăi, ori ce fantezii sexuale ai vrea să-ţi îndeplinească.

Nu sunt pretenţioase. Imaginează-ţi că te dai peste cap să-i oferi iubitei o cină romantică, dar totul este ruinat pe motiv că nu ai dus-o la restaurantul luxos unde a fost o prietenă de-a ei. Ei bine, cu o femeie ciudată nu vei avea parte de astfel de surprize. Pentru ea, tot ce contează este compania ta, indiferent că mâncaţi un hot dog după o plimbare cu bicicleta în parc, ori savuraţi o porţie de hamsii la o terasă, pe malul mării.