Connect with us

Știri

5 obiecte de decor care trebuie sa existe in casa ta in 2016

Vrei sa stii care sunt tendintele pentru amenajarea casei in 2016? Iata 5 obiecte de decor pe care trebuie sa le ai si tu!

1. Orice obiect aminteste de natura. Pune accent pe vazele cu flori sau pe tapetul cu peisaje din natura. Orice ai alege, asigura-te ca ai in casa un loc care aminteste de spatiul exterior, de cer, de soare, de flori. Se pare ca in 2016 habitatul natural este sursa de inspiratie a designerilor de interior. Ai la dispozitie o sumedenie de idei, culori si modele. In plus, camerele tale vor fi acum pline de viata, mult mai vesele si mai luminoase.

2. Obiectele decorative lucrate manual. Fie ca este vorba despre bibelouri, vase din lut sau platouri ornamentale lucrate manual, lucrurile handmade au prioritate. Daca iti reamenajezi casa in acest an, asigura-te ca achizitionezi si cateva piese de acest gen. Alege materiale naturale, obiecte pictate, forme cat mai extravagante. Opteaza pentru dimensiuni medii spre mari si aseaza-le in locuri spatioase si luminoase, pentru a echilibra atmosfera din camera. Cu siguranta vor arata grozav si vor uimi toti musafirii!

3. Decorul metalic. Obiectele ornamentale stralucitoare sunt pe val si iti transforma casa intr-o adevarata
oaza de relaxare. Incorporeaza metalul in decorul mesei sau a rafturilor si alege suporturi pentru lumanari sau vase simple argintate sau aurite. Si nuantele cuprului sunt extrem de apreciate in acest sezon. Tonurile calde si stralucitoare sunt perfecte in orice anotimp si atrag privirile oricarui nou venit in casa ta.

4. Oglinzile mari. Daca pana acum oglinzile nu au avut o importanta atat de mare, in anul care tocmai a inceput putem spune ca sunt printre cele mai ravnite obiecte decorative. Oglinzile de dimensiuni mari transforma instant orice spatiu de locuit si pot fi utilizate cu succes pentru a crea iluzii optice placute. Le poti folosi ca si piese de rezistenta in anumite camere, iar ele iti vor oferi mai multa lumina si un aer boem. Spre exemplu, o oglinda asezata in fata unui perete alb, gol, poate face minuni!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top