Connect with us

Știri

5 pensule pentru un machiaj reusit

5 pensule pentru un machiaj reusit. Pensulele sunt ajutorul de nadejde al make-up artistilor de succes. Nu trebuie sa ai inclinatii artistice sau sa cunosti tehnici sofisticate de make-up pentru a folosi pensulele de machiaj, incearca sa inlocuiesti pentru o clipa aplicatorul cu o pensula si vei vedea imediat diferenta: aplicare uniforma, intensitatea culorilor poate fi controlata, gradata si machiajul mai usor de realizat.

Poti gasi pensule foarte bune la preturi convenabile. Nu este nevoie sa achizitionezi pensule foarte scumpe sau de la brand-uri cunoscute, insa incearca sa optezi pentru pensule cu peri naturali ce le vei folosi pentru texturi pudrate ( farduri pudra, pudra , etc) si pe cele cu peri sintetici pentru texturi cremoase ( fond de ten, conciler, ruj, etc.). Motivul este unul simplu perii sintetici nu  vor absorbi substantele uleioase din cosmeticele cremoase astfel ca pot fi intinse in intregime pe piele.

5 pensule pentru un machiaj reusit. O selectie de 5 pensule va fi suficienta pentru machiajul personal, folosite corect te vor ajuta sa obtii un machiaj impecabil.

Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape: este plata , cu o taietura rotunda . Te ajuta sa aplici uniform fardul sau pigmentii atat pe pleoapa mobila cat si pe cea inferioara.

pensula fard pleoape

TE MAI POATE INTERESA: Vrei ca machiajul tau sa arate natural? Uite ce trebuie sa faci!

Pensula blender : este rotunda si pufoasa, ideala pentru aplicarea fardului in pliul pleoapei si pentru a mixa culorile. Folosita corect vei putea evita liniile grafice formate in urma aplicarii fardului pe pleoape, aceastea vor fi estompate.

pensule blender

TE MAI POATE INTERESA SI: Tendinte in machiaj. Ce FARD trebuie sa porti anul acesta

Pensula pentru pudra: este mare, rotunda si pufoasa, densitatea acesteia permite pudrei sa se uniformizeze pe toata suprafata tenului.

pensula pudra

Pensula pentru blush: este asemanatoare celei pentru pudra, de dimensiuni mai mici si usor plata. Aceasta poate fi si angulara. Este indispensabila evidentierii pometilor, pentru un aspect natural loveste- o usor inainte de aplicare  pentru a elimina excesul de produs.

pensula blush

Pensula pentru ruj: este din material sintetic, mai dura , ofera control asupra cantitatii aplicate si ajuta la conturarea uniforma a buzelor.

Nu uita, pensulele trebuie curatate periodic si nu este indicat sa le imprumuti!

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top