Connect with us
Piese vestimentare de iarna pe care le poti folosi primavara

Știri

5 piese vestimentare din sezonul rece pe care le poti purta in aceasta primavara

Vine primavara si te gandesti sa iti cumperi haine noi? Nu te grabi! Noi ii oferim cea mai buna solutie!

Atunci cand trecem de la un sezon la altul, mai ales de la cel rece la cel cald, primul lucru care ne trece prin minte este ca trebuie sa cumparam articole vestimentare potrivite, care se afla la moda, dar si care ne ofera confortul de care avem nevoie intotdeauna.

Cu toate ca gandul la o sesiune de shopping este incitant, nu trebuie sa uitam nici de orele care urmeaza sa le petrecem prin magazine, uneori in zadar, si nici de banii pe care ii investim.

Te poate interesa si: 5 piese vestimentare pe care fiecare barbat ar trebui sa le aiba

Te poate interesa si: 7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor

Astfel ca, pentru a-ti usura munca si a te ajuta sa faci alegerea potrivita, am pregatit o lista cu cinci obiecte vestimentare pe care le poti purta in aceasta primavara, dar care se regasesc in garderoba ta inca din sezonul trecut.

Ce trebuie sa facem? Doar sa aruncam o privire de ansamblu in garderoba si sa ne decidem cu privire la viitoarele tinute.

Maletele

Maletele sau puloverele de tip turtle neck raman cele mai potrivite piese vestimentare pentru orice tip de tinuta in aceasta primavara. Avantajul pe care-l avem atunci cand optam pentru o maleta este reprezentat de faptul ca aceasta poate fi confectionata din diverse materiale. Vaporoase sau groase, intr-o gama cromatica variata, maletele sunt ideale atat pentru sezonul rece, cat si pentru cel cald.

Suntem constienti de faptul ca primavara este un anotimp al surprizelor in ceea ce priveste clima, iar o tinuta care ne poate mentine corpul cald este intotdeauna binevenita. Drept urmare, alegem sa avem grija de corpul nostru si, in acelasi timp, sa aratam fabulos.

Malete

Malete

Vestele din blana

O piesa vestimentara sofisticata si feminina care ne-a fost alaturi in sezonul rece este renumita vesta din blana, care ofera si primavara, in combinatia perfecta, un look care emana bun gust. In anotimpul geros ne-am lovit de foarte multe articole vestimentare din blana, fie ele jachete, gulere, posete sau alte accesorii, sub diferite forme si nuante, insa parca nu ne-am saturat.

 

Vesta de blana

Vesta de blana

Pantalonii evazati

Este oficial! In sezonul geros nu ne-am putut desparti de minunatii pantaloni evazati, asa ca, de ce am face-o acum, primavara, cand posibilitatile sunt nenumarate? Primavara ne bate la usa si, pentru a pregati tinute noi cu bun gust, nu este nevoie sa achizitionam alte piese vestimentare. Tot ce avem nevoie este putina imaginatie atunci cand le folosim pe cele deja existente in dulapul nostru. Iar cu pantalonii evazati iti poti lasa inspiratia sa zburde!

 

Pantaloni evazati

Pantaloni evazati

Pantalonii din piele

In general, deja ne-am obisnuit cu pantalonii negrii de piele, insa nu este obligatoriu sa optam doar pentru acestia. Fie ca porti o fusta de piele sau o pereche de pantaloni de piele de alta nuanta, vei oferi tinutei tale un aspect indraznet si sigur. Adopta acest obiect vestimentar cu incredere si primavara!

Pantaloni de piele

Pantaloni de piele

Pantaloni de piele

Pantaloni de piele

Cardigane

Daca in sezonul geros utilizam cardiganele cu scopul de a stratifica tinuta, pentru a obtine un look care sa emane stil, dar care, totodata, sa ne ofere confort si sa ne fereasca de temperaturile scazute, primavara, in sezonul cald, putem folosi aceste obiecte de imbracaminte pentru a inlocui jachetele si gecile. O idee buna, ce spuneti?

Cardigane

Cardigane

Sursa foto vogue.com /Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top