Connect with us
Cum sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor

Stil

7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor

Vrei sa pari mai atragatoare in ochii barbatilor? Incearca aceste metode, verificate, si povesteste-ne daca au dat roade

7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor. Totul sta in felul in care te simti in pielea ta, in modul in care te porti si vorbesti cu cei din jur.

Atractia se bazeaza pe mult mai mult decat frumusetea fizica. Ea rezida in modul in care te impaci cu tine insati, sta in prietenii care te definesc si in felul in care vorbesti cu cei din jur. Dar asta nu e tot.

Te poate interesa si: 7 semne ca trebuie sa inchei o relatie

Te poate interesa si: 6 principii cruciale care te ajuta sa primesti un raspuns pozitiv la orice cerere

7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor. Aceste metode prezentate mai jos au fost verificate de specialisti prin diverse metode si au dat roade. Nu crezi? Incearca!

1. Fii amuzanta.
Numeroase studii au aratat ca barbatii se simt atrasi de femei care ii fac sa rada. Un antropologist sustine ca persoanele amuzante sunt considerate mai sociabile si mai inteligente, ceea ce le transforma in parteneri de viata perfecti.

2. Inconjoara-te de prieteni.
O cercetare din 2014 a evidentiat faptul ca femeile arata mai bine atunci cand fac parte dintr-un grup.

3. Evita discutiile despre „nimicuri”.
Un studiu din 1997 a impartit un grup in perechi de sex opus carora li s-au dat subiecte diverse de conversatie. Rezultatul? Cei care au discutat despre „nimicuri” nu au avut parte de aceeasi conexiune ca cei care au avut subiecte de conversatie mai profunde. Acestia din urma au creat o legatura intre ei, iar la final o pereche a format si un cuplu.

4. Fii un lider.
Oamenii sunt atrasi de putere. O cercetare din 2014 a aratat ca persoanele dintr-un grup simteau atractie fata de liderul grupului. Directorul unei anumite companii va aparea in fata angajatilor mai atragator decat celor care nu lucreaza in respectiva firma.

5. Zambeste mai mult.
In cadrul a doua experimente niste cercetatori din Elvetia au descoperit ca un zambet mai larg face o fata sa para mai atractiva.

6. Ia-ti un caine.
Studiile au aratat ca un animal denota maturitate si abilitatea de a iti lua angajamente pe termen lung. In plus, te face sa arati mai relaxata, mai abordabila si mai fericita.

7. Fii draguta.

O cerecetare care a avut loc in 2014 in China a dezvaluit faptul ca atunci cand cineva aude despre o persoana ca este draguta si de treaba, o gasesc automat mult mai atragatoare. Personalitatea unei femei se afla in legatura cu atractia faciala a acesteia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top