Connect with us
5 piese vestimentare pe care fiecare barbat ar trebui sa le aiba

Știri

5 piese vestimentare pe care fiecare barbat ar trebui sa le aiba

Iata 5 piese vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat!

Exista nenumarate moduri in care un barbat se poate imbraca, insa foarte multe dintre acestea sunt complet gresite. Cu toate acestea, sa fii pe drumul cel bun in ceea ce priveste vestimentatia nu este foarte dificil. Trebuie sa incepi cu piesele de baza. Uite ce nu ar trebui sa iti lipseasca!

1. Jacheta din piele. O jacheta din piele este intotdeauna binevenita si te poate salva in multe situatii. Opteaza pentru un model simplu, care sa se potriveasca cu cat mai multe perechi de pantaloni. Specialistii iti recomanda sa cauti o piele supla, moale, care sa aiba textura. O poti asorta cu succes la blugi clasici si un tricou alb si esti gata chiar si de o prima intalnire.

2. Costumul negru. Credem ca stii deja cat de important este acesta pentru garderoba ta. Este clasic, foarte versatil si vine bine pe orice tip de corp. Este cu siguranta un must-have, mai ales daca esti adeptul petrecerilor. Cu un astfel de costum vei face furori si daca iti doresti o tinuta plina de viata (adauga o camasa colorata) si daca vrei sa optezi pentru ceva mai simplu.

UITE CARE SUNT TENDINTELE IN MODA MASCULINA IN ANUL 2016

3. Camasa alba. Orice barbat trebuie sa aiba o camasa alba din bumbac pe care sa puna mana in caz de nevoie. Alege o camasa slim-fit, pentru ca aceasta te avantajeaza indiferent de modul in care alegi sa o porti. Nasturii si butonii sunt si ei foarte importanti, asa ca trebuie sa arate cat mai prezentabil.

4. Camasa din denim. Este comoda si poate fi in acelasi timp si casual si ceva mai serioasa (daca o combini cu un pulover subtire dintr-un material adecvat). Alege un albastru mediu spre inchis si vei vedea ca va arata din ce in ce mai bine pe masura ce o porti.

5. Blugii inchisi la culoare. Denimul de calitate nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Majoritatea barbatilor sunt obisnuiti sa poarte blugi, asa ca mai bine te-ai asigura ca investesti intr-o pereche frumoasa. alege unii inchisi la culoare, caci acestia sunt cei mai versatili.

Continue Reading

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top