Connect with us
5 semne că partenerul nu te mai iubeşte. Încetează să mai nu ignori punctul 3

Știri

5 semne că partenerul nu te mai iubeşte. Încetează să mai ignori punctul 3

Semnele sunt întotdeauna evidente, chiar dacă noi nu vrem să recunoaștem. Există câteva indicii care ne arată că relația s-a răcit sau că se apropie de sfârșit. Care sunt cele 5 semne că partenerul nu te mai iubeşte? De ce multă lume le ignoră?

Iată cum îți dai seama foarte ușor dacă partenerul sau partenera a încetat să te mai iubească.

5 semne că partenerul nu te mai iubeşte

Este destul de simplu să remarci semnele, dar e important să nu le mai ignori. Chiar dacă relația este comodă și confortabilă, nu trebuie să îți continui viața alături de cineva care nu îți împărtășește sentimentele.

1. Nu îți mai face complimente

Chiar dacă pare ceva superficial, crede-ne că nu este chiar așa. Complimentele pe care partenerul ți le făcea la început au dispărut complet? Atunci ai o problemă. Chiar dacă, în timp, pasiunea unei relații se mai potolește, aceasta nu trebuie să dispară niciodată. Așadar, lucrurile drăguțe trebuie spuse și făcute mereu, în cuplu. Iar dacă partenerul tău a înlocuit complimentele cu vorbe negative sau, mai grav, jigniri, atunci e clar că nu mai ai ce căuta lângă el.

2. Nu are timp pentru voi

Dacă simți că nu mai reprezinți o prioritate pentru partenerul tău și nu pune preț pe timpul petrecut împreună, e clar că nu te mai iubește. Când ții la cineva cu adevărat, găsești soluții pentru a petrece timp împreună. Atenție, timp de calitate, nu cel în care amândoi stați pe telefoane sau cu ochii în televizor. Încearcă să inițiezi o întâlnire romantică să vezi cum reacționează partenerul tău. Dacă refuză cu totul ideea, e clar că te evită.

3. Nu are timp pentru voi

Te compară cu altcineva. De multe ori, oamenii nu observă acel moment subtil, în care partenerii încep să îi compare cu alți oameni. Totuși, acela ar fi printre primele semne că există o nemulțumire în inima lui și poate că nu mai ține la tine. Este la fel de important și dacă te compară pe tine… cu tine. Atunci când amintește frecvent de trecut și spune că nu mai ești cum erai și că te-ai schimbat, este clar că nu a acceptat evoluția ta personală și a rămas îndrăgostit de tu, cel/cea din trecut.

4. Nu are timp pentru voi

Nu participă la planurile de viitor. Dacă îl simți că devine iritat atunci când vrei să discuți despre viitor, încearcă să abordezi problema. Vezi dacă este pur și simplu un mod de a gândi sau pur și simplu nu se vede lângă tine pentru totdeauna. Dacă începe să facă planuri pentru tine, invocând motive precum: intimitate sau spațiu personal, e momentul să îi dai papucii!

5. Nu îți spune „te iubesc”

Da, sună cât se poate de banal, dar aceste e unul dintre cele mai clare semne că partenerul nu te mai iubeşte. Până la urmă, dacă nu o spune, înseamnă că nici nu o simte, nu-i așa? Dacă nu mai flirtați, dacă nu mai simți niciun pic de pasiune din partea lui și dacă nu îți declară iubirea, nici măcar rareori, atunci e clar că relația nu are viitor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top