Connect with us
5 sloturi online de la NetEnt pe care le joacă românii în acest an

Știri

5 sloturi online de la NetEnt pe care le joacă românii în acest an

5 sloturi online de la NetEnt pe care le joacă românii în acest an

NetEnt este unul dintre cele mai importante branduri de pe piața producătorilor de jocuri pentru cazinouri online. Compania suedeză înființată în 1996 este unul dintre cei mai mari provideri de păcănele, iar acest lucru se poate vedea printr-o simplă accesare a secțiunii rezervate sloturilor de pe orice platformă de gambling legală în România. 

Unele jocuri lansate de dezvoltatorii scandinavi se află an de an în topul păcănelelor online preferate de români. „Starburst” este, poate, cel mai popular slot, dar și „Narcos” se bucură de o mare apreciere, datorită funcțiilor speciale foarte bănoase. De asemenea, sunt și jocuri cu jackpot „semnate” de acest producător care atrag prin premii, dar mai ales prin distracția pe care o generează.

Potrivit cifrelor furnizate de operatori, acestea sunt cele mai jucat 5 sloturi online NetEnt:

„Starburst” se remarcă prin câștigul în ambele direcții, cu care foarte puține sloturi se pot lăuda. Cu alte cuvinte, combinația care plătește este luată în considerare atât de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga. Steaua care dă numele jocului este simbol Wild expandabil. Pe lângă faptul că participă la formarea câștigurilor, substituind orice altă pictogramă, ea generează și un Respin. Așadar, în aceeași rundă poți avea noroc de mai multe ori.

Coloana sonoră este asigurată de muzică ambientală, iar simbolurile sunt strălucitoare, cele mai valoroase fiind BAR (până la 250 de fise) și 7 (până la 120 de fise). Dintre pietrele prețioase, cel mai bine plătește cea aurie, în formă de triunghi (până la 60 de fise). Sunt 10 linii de plată.

„Narcos” este inspirat din popularul serial de televiziune cu același nume, despre viața lui Pablo Escobar. Mai precis, este surprinsă acea latură a poveștii în care traficantul este vânat de agenții DEA. Dacă pictograma cu Escobar după gratii se oprește de minim trei ori pe ecran, este declanșat un joc bonus în care pornești de la trei rotiri gratuite. Orice nou simbol cu Escobar sau cu valize misterioase, oprit pe poziție adiacentă cu grupul deja existent, resetează numărul de rotiri. La final, colectezi toate valorile în fise.

O altă funcție importantă este inițiată prin oprirea pe ecran a trei simboluri Free Spins. În timpul rotirilor gratuite, oamenii lui Escobar trag dintr-o parte a grilei, iar agenții DEA din cealaltă. Gloanțele străpung rolele și fac ca unele pictograme să se rotească în jurul axei, având pe verso simbolului Wild. Este posibil să se oprească cu acest simbol în sus. 

„Gonzo’s Gold” readuce în atenția publicului exploratorul spaniol plecat în căutarea El Dorado-ului. Gonzo este mânat în aventura sa foarte curajoasă de visul de a se îmbogăți cu ajutorul comorilor ascunse în orașul pierdut. 

Templul de aur este simbolul bonus. Minim trei pictograme ale templului oprite pe ecran acordă 10 rotiri gratuite și un câștig x2. Dacă seria este declanșată de patru simboluri Scatter, primești în plus de x20 miza, iar cinci temple plătesc x200 miza, pe lângă învârtirile gratuite (care beneficiază de un simbol expandabil, la alegere).

 

„Fairytale Legends: Mirror Mirror” prezintă o poveste cu zâne, pe un fond sonor de basm. Jocul are două protagoniste: prințesa și regina. Atunci când pe rola din mijloc se oprește o oglindă, ea reflectă imaginea uneia dintre cele două personaje și începe secvența de Respin. Ai partea de rotiri suplimentare cât timp pe role se opresc noi pictograme similare (care rămân fixate în acea poziție). 

Mai există două alte funcții speciale aleatorii: Fairy Magic Spin (între 5 și 7 simboluri de valoare medie aterizează pe role) și Fairy Surprise (dacă în rundă nu a fost nicio combinație câștigătoare, toate cărțile de joc de pe ecran se transformă în același simbol de valoare medie). 

La „Mining Bonus”, pe ecran sunt afișate 9 cristale, fiecare ascunzând un premiu cash. Tu trebuie să alegi unul dintre ele. În timpul secvenței de rotiri gratuite, Coin Win Bonus vine cu multiplicator de până la x15.

„Steam Tower” te provoacă să urci până în vârful turnului păzit de dragon pentru a o elibera pe domniță. Efortul este răsplătit așa cum trebuie. În total, sunt 16 etaje reprezentând 7 niveluri, iar dacă ajungi la ultimul etaj primești 1000 de fise. Sunt două feluri de simboluri Wild: arbaleta care trimite sfoara cu agățător spre nivelul următor și temerarul care ocupă o rolă întreagă.

Ambele Wild-uri vin la pachet cu rotiri gratuite, în care fiecare etaj superior este asociat cu un multiplicator mai generos. Dacă în timpul secvenței mai apare o arbaletă, primești două rotiri suplimentare. Nu este supărare nici dacă apare dragonul, care este cel mai valoros simbol din jocul de bază (plătește până la 2.000 de fise).

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top