Connect with us
5 sloturi video online de la Microgaming care sunt la mare căutare în acest an

Știri

5 sloturi video online de la Microgaming care sunt la mare căutare în acest an

5 sloturi video online de la Microgaming care sunt la mare căutare în acest an

Microgaming este unul dintre producătorii de jocuri de noroc prezenți pe aproape toate platformele licențiate în țara noastră. Grafica modernă și funcțiile speciile fac ca sloturile produse de această companie, despre care se spune că este prima care a dezvoltat software pentru gamblingul pe internet.

Multe dintre păcănelele lansate de Microgaming se află în topul preferințelor jucătorilor români. La „modă” în acest an sunt următoarele:

„Book of Oz Respin Feature” este un slot cu tematică „Mystery” și o funcție foarte interesantă, rar întâlnită la alte păcănele online: după fiecare rundă, ai ocazia să rotești oricare dintre role individual, cu un anumit cost menționat în partea de jos a ecranului. Să spunem că pe rolele 2 și 3 s-a oprit simbolul cărții lui Oz (Scatter). Îți trebuie un singur simbol similar pentru a declanșa secvența de rotiri gratuite, astfel că poți da Respin de câte ori vrei la rola 4, în încercarea de a „ateriza” încă o carte.

Evident, cu cât probabilitatea de a obține un câștig însemnat este mai mare, cu atât rotirea individuală este mai scumpă. Minim trei pictograme ale cărții aduc 10 rotiri gratuite în care funcția de Respins individual nu este disponibilă, însă care au un simbol wild expandabil. În cadrul secvenței poți obține alte 10 runde gratuite.

„Joker bombs” este un joc ca o petrecere de copii, cu bomboane, baloane și cutii din care sare un cap de clovn, atașat de un arc. Nu e nimic de speriat, ci numai de câștigat, pentru că trei astfel de pictograme inițiază seria de rotiri gratuite. Slotul are bombe cu multiplicator, rotirile gratuite cu și mai multe bombe, precum și un „Epic Win” de până la 5.000x miza rotirii.

Este un slot cu mecanism Megaways. Nu contează unde se opresc simbolurile pe ecran, este important să obții minim șase pictograme de același tip. Dacă ai câștig, iar pe ecran se oprește o bombă cu multiplicator obișnuit, suma se înmulțește cu valoarea multiplicatorului. Există, însă, și „bombe secrete” (multiplicator aleatoriu), plus „bombe epice”.

„9 Maks of Fire” este unul dintre cele mai apreciate jocuri Microgaming. Are toate elementele clasice ale unui slot de succes: Wild (diamantul), Scatter (masca de foc) și de la 10 la 30 de rotiri gratuite cu multiplicator până la x3. Seria este declanșată dacă pe grilă se opresc minim trei simboluri „Free Spins”, moment în care poți învârti de o roată care, atunci când se oprește, indică numărul rundelor gratuite și valoarea multiplicatorului.

Dacă pe ecran „aterizează” trei măști de foc, obții un câștig echivalent cu miza. Suma crește direct proporțional cu numărul măștilor, ajungând la 2.000x miza, pentru cele 9 măști specificate în titlul jocului.

„Lara Croft. Temples and Tombs” are 243 de linii de plată și trei jackpot-uri fixe: Minor (15.00), Major (100.00) și Mare (5000.00). Simbolurile care participă la obținerea unui câștig dispar, iar rola este completată cu alte simboluri. Fiecare câștig consecutiv mărește cu o unitate multiplicatorul ce poate ajunge la x5 în jocul de bază.
În secvența de rotiri gratuite (inițiată de minim trei simboluri ale cărții pe a cărei copertă scrie „Lara Croft”), multiplicatorii sunt de trei ori mai mari: x3 este cel inițial, apoi x6 după două câștiguri consecutive, x9 după trei câștiguri consecutive ș.a.m.d. Fiecare scarabeu de aur este colectat în oala de jackpot. Cu cât aduni mai mulți scarabei, cu atât sunt șanse mai mari de a lua unul dintre cele trei premii.

„Bonanza Megaways” transpune într-un mod original „goana după aur”. Ecranul prezintă o mină săpată într-un deal. Grila de bază are șase role verticale și șapte rânduri, iar deasupra ei mai este o rolă orizontală pe care vin simboluri ce pot ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare. Obții 12 rotiri gratuite dacă pe ecran se opresc minim 4 simboluri Scatter care formează cuvântul GOLD (aur). Fiecare Scatter în plus suplimentează cu 5 numărul rundelor gratuite. Important este și simbolul Wild (dinamita). Ca și în cazul jocului prezentat mai sus, multiplicatorul crește cu fiecare câștig consecutiv. Este un slot cu licență Big Time Gaming.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top