Connect with us
6 ingrediente benefice pe care le gasesti in produsele cosmetice

Știri

6 ingrediente benefice pe care le gasesti in produsele cosmetice

Cele mai multe produse cosmetice contin ingrediente pe care nu le cunoastem indeajuns. Iata cateva dintre acestea, care functioneaza cu adevarat!

1. Simethicone. Este un ingredient pe baza de silicon care ajuta produsele sa ramana cremoase si previne formarea spumei. Se gaseste in numeroase creme hidratante si seruri si este benefic pentru sanatatea pielii, mentinand-o elastica.

2. Extractul de melc. Mucusul secretat de melci este un ingredient minune pentru ten. Extractul din acest mucus se gaseste in numeroase produse cosmetice anti-aging, deoarece este bogat in proteine, colagen, elastina si acid gycolic, ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii mature.

UITE CE TREBUIE SA STII INAINTE DE OPERATIA DE MARIRE A BUZELOR

3. Placenta.
Placenta este folosita inca din cele mai vechi timpuri in medicina chinezeasca, pentru a spori vindecarea ranilor. Aceasta este bogata in hormoni care stimuleaza celulele si astfel contribuie la intinerirea pieli..

4. Grasime de oaie. Mai exact, este vorba despre o substanta ceroasa de pe lana oilor, numita si lanolina, care se gaseste in numeroase creme si balsamuri de buze. Hidrateaza puternic si pastreaza pielea elastica.

5. Ulei din ficat de rechin.
Aceasta grasime protejeaza bariera pielii si hidrateaza. Se gaseste in principal in cremele de noapte mai concentrate, dar si in seruri.

6. Solzi de peste.
Mai exact este vorba despre guanina, care este extrasa din solzii de peste. In general aceasta substanta se gaseste in oja sau produsele pentru machiaj si este utilizata pentru a oferi un aspect usor stralucitor.

Toate aceste ingrediente sunt benefice pentru pielea fetei si contribuie din plin la hidratarea acesteia. Astfel tenul tau se mentine tanar, elastic si curat si tu arati superb. Cauta-le pe etichetele produselor de ingrijire a fetei si nu iti va parea rau!

Sursa foto: lipoadvisor.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top