Connect with us

Știri

6 lucruri care vor disparea pana in 2020

In doar 5 ani vom trece intr-o noua era, o noua decada. Intrarea in anul 2020 va fi una spectaculoasa deoarece multe lucruri cu care suntem obisnuiti acum s-ar putea sa dispara pana atunci. Iata lista:

1. FACEBOOK

In ultimii doi ani au aparut o serie de speculatii privind disparitia retelei de socializare Facebook. Analistii economici din toata lumea spun ca oamenii se vor plictisi foarte repede de inventia lui Zuckerberg, astfel incat multi utilizatori de pe Facebook se vor muta pe alte retele de socializare concurente. In plus, Facebook sta prost si cu actiunile la bursa.

CITESTE SI: AFLA CUM POTI CITI 300 DE PAGINI IN DOAR 30 DE MINUTE

2. WHISKEY

Whiskey-ul nu mai are viata lunga. Avand in vedere ca se vand cate 30 de sticle pe secunda, oriunde in lume, bautura este amenintata cu disparitia.

3. RINOCERII AFRICANI

Braconierii au dus la tot mai sigura extinctie a acestei rase unice de rinocer. Rinocerii din Africa de Sud, le caror coarne sunt folosite si in scop medicinal sunt pe cale de disparitie.

4. TELESCOPUL SPATIAL HUBBLE

Telescopul care ne-a aratat cat de mare este Universul, descoperind o serie de exoplanete si formatiuni interesante din spatiul cosmic are termenul de valabilitate pana in 2020. Acesta a fost lansat in spatiu in 1990.

5. CECURILE

Salariile nu se vor mai acorda prin cecuri. Acestea vor disparea de tot avand in vedere ca lumea se digitalizeaza cu viteza luminii.

6. CIOCOLATA

Din cauza cantitatii industriale de cacao exploatata din zonele Costa de Fildes si Ghana, ciocolata este sub amenintare! Aceasta ar mai putea exista pe piata inca 5 ani, scrie site-ul swagger.mx.

Sursa foto: insights.la

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top