Connect with us
6 Motive pentru care femeile refuza sa faca sex

Știri

6 Motive pentru care femeile refuza sa faca sex

Sunt anumite momente in care femeile nu vor sa faca sex cu partenerii lor. Asta nu inseamna ca nu mai au sentimente fata de partenerii de cuplu, sau ca nu se mai simt atrase de ei. Iata care sunt cele 6 motive pentru care femeile refuza sa faca sex.

6 motive pentru care femeile refuza sa faca sex

1. Abia s-au epilat. Dupa ce s-au epilat in zona inghinala, unele femei evita contacut sexual timp de 24 de ore. Asta pentru ca pot sa apara iritatiile. In astfel de momente, ele nu se simt in largul lor si prefera sa amane o partida de sex.

2. Sunt la menstruatie. Chiar daca partenerul lor nu are nimic impotriva sexului in aceasta perioada, din cauza crampelor si din cauza disconfortului, femeile nu isi doresc sa faca sex. Prefera sa mai astepte cateva zile.

3. Au mancat mai mult decat ar fi trebuit. Dupa o masa bogata, femeile vor putea respinge ideea de a face sex. Asta pentru ca va fi mai dificil sa se bucure de acele momente si sa ajunga la orgasm. Miscarile lor vor fi ingreunate. In plus, nu se pot gandi la pozitii noi pe care sa le incerce cu partenerul de cuplu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top