Connect with us
6 pasageri răniți după ce un TIR a intrat într-un tren de călători! Circulația feroviară pe ruta Râmnicu Vâlcea - Sibiu oprită

Știri

6 pasageri răniți după ce un TIR a intrat într-un tren de călători! Circulația feroviară pe ruta Râmnicu Vâlcea – Sibiu oprită

Șoferul unui autotren a adormit la volan și a intrat pe calea ferată, întrând în coliziune cu un tren regio (vagon autopropulsat), informează reprezentanții IPJ Vâlcea. Accidentul a avut loc în jurul orei 21,30, în Robești, comuna Câineni.

Ca urmare a impactului, vagonul s-a răsturnat. Cele 7-8 persoane, care se aflau în vagon au fost scoase în afara acestuia.

Șoferul TIR-ului și trei pasageri din tren sunt răniți ușor și li se acordă îngrijiri medicale. TIR-ul, cu numere de Vâlcea, se deplasa pe direcția Sibiu – Vâlcea și transporta grâu.

Centrul INFOTRAFIC al IGPR informează că la această oră traficul feroviar este oprit la Secţia de Calea Ferată 201, din cauza unui incident produs între un tir şi un tren vagon, IR 2464, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, la intersecţia căii ferate cu DN7, kilometrul 226+300 de metri.

Cauza producerii este adormirea la volan a şoferului de tir, care a intrat în coliziune cu trenul ce se deplasa pe singurul sens de mers Pod Olt – Râmnicu Vâlcea. În urma evenimentului au rezultat patru victime rănite uşor, respectiv şoferului tirului şi alte trei persoane aflate în tren.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top