Știri

A aflat că soțul o înșală. Ce i-a făcut lui și amantei, când a aflat cine este femeia. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Momentul în care adevărul gol-goluț despre modul de înșelat a unui soț a fost expus întregii lumi a reușit să uimească pe toată lumea.

Atunci când Ting Su, în vârstă de 29 de ani, și-a dat seama că partenerul său o înșală, a pus la punct un plan genial.

Cu ajutorul unei aplicații pe care a instalat-o în telefonul mobil, Ting și-a urmărit soțul până la locul întâlnirii înfidelului.

A ajuns într-o parcare subterană, acolo unde partenerul ei era cu o altă femeie în mașină. Cheng era complet dezbrăcat și întreținea raporturi intime cu o altă femeie.

Nu mică i-a fost mirarea lui Ting, atunci când a văzut cine era amanta. Chiar sora sa geamănă îi înșelase încrederea, iar ce a urmat a ajuns viral pe internet.

Extrem de rănită, femeia a decis să îi confrunte pe cei doi amanți și să le ceară explicații. Așa că s-a apropiat de mașină și a deschis ușa.

Citește și: Înainte de nuntă, a aflat că viitoarea soție l-a înșelat. Cum a umilit-o de față cu toată lumea

Cei doi, speriați de întâlnire, au sărit din mașină, fără haine pe ei. Gândindu-se rapid la cum se poate răzbuna, Ting a sărit în mașină și i-a lăsat pe cei doi în mijlocul parcării.

Citește și: Și-a înșelat nevasta, după ce a considerat-o prea grasă. Răzbunarea femeii a fost cu vârf și îndesat

Un martor a spus: „A fost atât de amuzant, mulți oameni și-au scos telefoanele să filmeze și am făcut și eu. El a lovit cu pumnul geamul și a strigat la ea, iar ea pur și simplu nu l-a ascultat”.

Mai târziu, s-a aflat și ce s-a întâmplat cu adevărat. Supărat pentru că soția sa a născut gemeni, bărbatul a decis să o înșele. Și nu cu oricine, ci chiar cu sora geamănă a soției. Ting a decis să depună actele de divorț. Femeia din Suzhou, estul Chinei, nu vrea să mai audă nici de soțul ei, dar nici de sora sa.

Share
Scris de
Vlad Mirabela
Stiri Despre inselatsotie inselata

Acest site foloseste cookies.

Read More