Connect with us
O femeie din Statele Unite a crezut că a dat lovitura vieții la păcănele, după ce a câștigat 43 de milioane de dolari, fără să știe că a fost o eroare.

Știri

A câștigat 43 de milioane de dolari la păcănele! Ce s-a întâmplat când a vrut să își ia banii

O femeie din Statele Unite ale Americii a crezut că a dat lovitura la „păcănele”. Americanca a câștigat nu mai puțin de 43 de milioane de dolari într-un cazinou din New York, dar a trecut repede de la extaz la agonie.

Katrina Bookman a înlemnit când a văzut că pe ecranul aparatului i-a apărut jackpotul, care era în valoare de 43 de milioane de dolari. Când s-a dus să își revendice premiul, managerii cazinoului i-au spus că aparatul a avut o defecțiune și că nu îi pot da banii.

Citește și: Pariuri sportive direct de pe telefonul mobil. De acum nu mai ești nevoit să mergi la agenții

Incidentul s-a petrecut în luna august a acestui an. Aparatul a fost retras din funcțiune și reparat după incident. Cu toate acestea, femeia nu a fost mulțumită de explicație și vrea să dea cazinoul în judecată.

„Aparatul nu avea nicio problemă când mă jucam eu. De unde știm că este o problemă cu el? Nu cred că este corect”, a spus Katrina, citată de NY Daily News.

Un purtător de cuvânt al cazinoului a afirmat că suma afișată pe ecran a fost rezultatul unei defecțiuni tehnice, lucru confirmat și de Comisia de Jocuri a Statului New York.

Reprezentanții cazinoului spun că deși pe ecran a apărut jackpotul de 43 de milioane de dolari, aparatul cu pricina a printat un tichet în valoare de 2.25 dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top