Connect with us
A câștigat la loto și i-a lăsat chelneriței un bacșis de 2 milioane de dolari

Știri

A câștigat la loto și i-a lăsat chelneriței un bacșis de 2 milioane de dolari

Un polițist american și-a împărțit sub formă de bacșis premiul de loto de 4 milioane de dolari cu chelnerița din localul în care-și cumpăra cafeaua și servea prânjul. Charlie era cunoscut în statul său ca polițistul cel bun, care ajută pe toată lumea, deși situația lui financiară nu era una bună. Săritor, dornic mereu să ajute îi promite chelneriței Yvone că dacă va câștiga va împărți premiul loto cu ea pe jumătate.

Câștigă 4 milioane de dolari la loto și lasă bacșis 2

Charlie, om de cuvânt, află că este marele câștigător loto și nu uită de promisiunea făcută în cafeneaua în care lucra chelnerița Yvone. S-a dus imediat după ce a revendicat premiul LOTO din America și a împărțit banii în mod egal cu cea care până ieri îi servea cafeaua.

Soția polițistului, o coafeză afurisită nu a fost deloc de acord cu donația făcută de Charlie. De asemenea foarte repede și-a uitat condiția și s-a transformat dintr-un om normal, într-un om snob, cu pretenții de lux. Charlie a rămas acelaș și și-a văzut în continuare de treabă, dar problemele s-au ținut lanț.

Obligat să returneze toți banii soției de instanță

Premiul de la loto i-a adus numai ghinioane lui Charlie, soția sa s-a întors impotriva lui și l-a dat în judecată pentru a recupera toți banii de la soțul său, cele 2 milioane rămase, dar și cele 2 milioane lăsate ca bacșis chelneriței.

Instanța i-a dat câștig de cauză soției și aceasta a primit 4 milioane de dolari înapoi. Un „afacerist” care a curtat-o pe un vas de croazieră i-a cheltuit toți banii, iar Muriel, a revenit săracă și fară bani.

S-a angajat ulterior într-un cartier simplu ca manichiuristă.

Între polițistul Charlie și chelnerița Yvone dragostea a apărut, iar cei doi și-au unit destinele. Toată țara a aflat de ce li s-a întâmplat din presă, iar americanii au început să le trimită mii de scrisori, în care puneau și bani, 1 dolar, fiecare cât putea și-și permitea.

La final Charlie și Yvone au strâns din donații peste 600 de mii de dolari.

Povestea este din filmul It Could Happen to You care a fost lansat în 1994 și pentru cei care nu l-au văzut este un film numai bun de văzut duminica împreună cu familia.

Povestea din film repetată și-n realitate

Povestea din filmul „Un bacșis de 2 milioane de dolari”, ajunsa si-n realitate. Bilet la loto castigator pe post de tips

Povestea din filmul „Un bacșis de 2 milioane de dolari”, ajunsa si-n realitate. Bilet la loto castigator pe post de tips

În 2019 povestea din filmul care i-a inspirat pe toți la bunătate și au aspirat la povestea celor doi s-a repetat, tot în America. O chelneriță a primit în loc de bacșis un bilet câștigător la loto.

Femeia, inițial reticentă, s-a dus la loterie să ridice premiul. Nici prin cap nu-i trecerea ca biletu la loto este câștigător și după cum declara nu se gândea că și dacă ar fi premiul este unul mare.

Ajunsă la bancomatul care elibera premii loto cash, aceasta primește un mesaj de eroare prin care este anunțată că nu poate ridica premiul de acolo și că trebuie să meargă la sediul loteriei.

„Aparatul mi-a spus că nu pot să îl încasez și că trebuie să merg la sediul loteriei pentru că am câștigat 50.000 de dolari. Am rămas blocată pentru o secundă, apoi am început să plâng de fericire”, a povestit Russey.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top