Connect with us
Un conductor din Germania a alertat poliția după ce a văzut un tânăr înarmat în tren, cu un cuțit. Polițiștii au avut parte de o surpriză când l-au găsit.

Știri

A chemat poliția când a văzut un tânăr înarmat în tren. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au fost uimiți

Conductorul unui tren a chemat poliția după ce a observat că un tânăr înarmat cu un cuțit a intrat în toaletă și a rămas acolo suspect de multă vreme.

Când trenul a ajuns în gar principală din Duesseldorf, în Germania, polițiștii au intrat în după el, să vadă ce se întâmplă, de fapt.

Surpriza nu le-a fost deloc mică: tânărul, gol pușcă, își râdea părul pubian cu un cuțit. Un purtător de cuvânt al poliției locale, citate de agenția de știri DPA, a declarat că bărbatul a fost destul de enervat că a fost întrerupt și, inițial, a refuzat să-și pună hainele pe el.

Tânărul a fost dat jos din tren, nu pentru că a fost prins în vreme ce își rădea părul pubian în toaleta trenului. Acesta e un lucru bizar, nicidecum ilegal. Problema a fost că nu avea nici tichet de călătorie.

Desigur, mai rămane o întrebare: de ce ar alege un tânăr să scape de părul pubian în WC/ul unui tren și nu în intimitatea toaletei de acasă, de exemplu. L-au întrebat și polișttii acest lucru, iar răspunsul a venit sec: nu se simte binevenit acasă, acolo unde, oricum, baia e prea des ocupată de alți membri ai familiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top