Connect with us

Știri

A devenit tatic! A vrut sa tina totul secret pana ACUM!

Marius Moga a devenit tatic. Sotia sa a adus pe lume o fetita de nota 10!

Marius Moga si sotia sa, Bianca Lapuste, au reusit sa tina secret vestea ca au devenit parinti timp de o saptamana. Aseara, insa, toata lumea a aflat ca „Micul Mozart” are o fetita perfect sanatoasa. Micuta se numeste Maria si a cantarit 3 kilograme si 450 de grame la nastere.

A primit nota 10!

Fetita s-a nascut intr-o clinica privata din Cluj si este perfect sanatoasa. De asemenea, Bianca, sotia lui Marius Moga a declarat ca se simte foarte bine dupa sarcina. Bianca Lapuste a nascut miercurea trecuta, pe 7 octombrie, dar a anuntat ca este mama abia acum.

Marius Moga a devenit prima oara tatic, dupa ce, pe 25 iunie, s-a casatorit, la Alba Iulia, cu reporterul Bianca Lapuste. Petrecerea a fost ferita de ochii lumii.

Cei doi au declarat ca si-ar mai dori copii, cat de repede este posibil.

Marius Moga este un cantaret si compozitor de succes, care si-a pus semnatura pe multe hituri in ultimii ani, in Romania. Determinarea si munca i-au adus, in 2006, locul 85 din 100 in clasamentului „Mari romani”.

Bianca Lapuste a fost corespondent Pro Tv Iasi si a venit la Bucuresti pentru a fi reporter la acelasi post de televiziune. Asa s-au cunoscut cei doi, care nu au tinut cont de diferenta de varsta: Marius Moga – 33 de ani si Bianca Lapuste – 21 de ani, ci si-au intemeiat o familie care, iata, acum are trei membri fericiti!

Sursa foto: Hepta

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top