Connect with us
A ieșit la o întâlnire cu un bărbat cunoscut online. Ce s-a întâmplat cu femeia după câteva ore

Știri

A ieșit la o întâlnire cu un bărbat cunoscut online. Ce s-a întâmplat cu femeia după câteva ore

O femeie care a ieșit la o întâlnire a crezut că va avea parte de o ieșire plăcută și poate și de o nouă relație. Însă totul s-a terminat într-un adevărat coșmar în mai puțin de câteva ore.

Tânăra din Australia și-a cunoscut partenerul de întâlnire în mediul online și au decis să iasă la un restaurant cunoscut. S-au dus la „Milky Lane” din Bondi și nimic nu prevestea ce avea să se petreacă. Totul părea foarte bine până s-a ajuns la punctul de a cere nota de plată.

Citește și: A aflat că soțul o înșală. Ce i-a făcut lui și amantei, când a aflat cine este femeia. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Femeia a rămas singură în restaurant să plătească nota de plată, după ce bărbatul s-a prefăcut că se duce să scoată niște bani de la un ATM.

Poprietarul restaurantului a fost martor la această întâmplare nefericită și a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.

Citește și: A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

„Dacă credeți că duminica dumneavoastră e rea și nefericită, un cuplu tocmai a intrat în restaurant la o primă întâlnire. Au mâncat și au băut foarte mult. El a spus că se duce afară pentru a scoate niște bani de pe card, apoi s-a făcut nevăzut”, a dezvăluit Christian.

Nu numai că a lăsat-o singură pe femeie în restaurant, dar și-a blocat și numărul.

Proprietarul restaurantului i-a făcut o mare surpriză

Pentru a o înveseli, angajații restaurantului au decis să o consoleze. I-au oferit câteva pahare de alcool.

Pe lângă faptul că nu i-a cerut banii pe ce a consumat cu bărbatul care a lăsat-o baltă, proprietarul a decis să îi ofere un voucher de 150 de dolari. I-a zis că se poate întoarce oricând cu cineva care merită.

„Era atât de supărată, săraca de ea. Măcar atât să facem pentru ea și să o salvăm din această situație”, a adăugat proprietarul restaurantului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top