Connect with us
A murit actrița Oltița Chirilă. Cauza decesului

Știri

A murit actrița Oltița Chirilă. Cauza decesului

Oltița Chirilă, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe ale teatrului de revistă din România, a murit. Ea era stabilită în SUA, iar la prima întoarcere în țară, starea ei de sănătate s-a agravat.

Oltița Chirilă avea 51 de ani și timp de două decenii fusese partenera de scenă a lui Jean Constantin. După moartea acestuia, ea a dispărut de pe scenă, iar în urmă cu circa șase ani, a plecat peste Ocean.

Actrița cu origini basarabene revenise la Constanța pentru a-și vinde proprietatea, ultima legătură ce o mai avea cu România în afară de băiatul său.

După o luptă cu boala, din care ieșise biruitoare și datorită sistemului medical american, părea mai fericită ca niciodată de noua sa viață: era angajată la un mare hotel din Las Vegas.

Din nefericire, starea sa medicală s-a agravat din cauza zborului și presiunii atmosferice induse în avion la reîntoarcea în țara în care a jucat în mii de spectacole, dar din care a fugit, scrie Libertatea.

Ulterior, aceasta a încetat din viață.

„Dumnezeu sa o odihneasca in liniste si pace pe buna si draga mea ,colega si prietena, Oltita Chirila! Un om minunat,actrita de valoare si un om minunat..!”, a scris pe Facebook cântărețul Gheorghe Ghiorghiu.

Oltița Chirilă și Jean Constantin au fost un cuplu de succes al teatrului românesc, iar memorabilă rămâne sceneta numită „Maimuța”.

Citește și: A murit un cântăreț legendar. Doliu în muzica internațională

Citește și: Cum a murit, de fapt, Nicu Ceaușescu! Detaliul care s-a aflat acum: „Am văzut cu ochii mei…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top