Connect with us
A murit Elena Năstase, mama lui Adrian Năstase. Anunțul fostului premier

Știri

A murit Elena Năstase, mama lui Adrian Năstase. Anunțul fostului premier

Mama lui Adrian Năstase, Elena Năstase, a murit. Fostul premier a făcut anunțul pe blogul personal

Elena Năstase avea 90 de ani și și-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital. Femeia nu mai putea vorbi de ceva vreme.

”Sărbătorirea Zilei naţionale a Franţei din acest an îmi va rămâne adânc în memorie. Astăzi s-a stins din viaţa mama mea.

Împlinise, de curând, 90 de ani. S-a topit încet, în ultimile luni. La spital. nu mai putea să-mi vorbească. Mă privea fix cu ochii ei incredibil de albaştri şi-mi aducea aminte de câte şi prin câte am trecut împreună.  

Poate că îmi povestea cum mă ducea, în clasele primare, la şcoala din curtea Catedralei Sf. Iosif, aşteptând apoi să termin orele.

Veneam, împreună, în fiecare zi, pe vreme frumoasă sau urâtă, din zona Colentinei, urcând în tramvaiul 21 şi apoi  în autobuzul  care ajungea la Sala Palatului.

Sau poate că îmi povestea cum s-a izolat în casă, refuzând să vadă pe cineva cât timp am fost la Jilavă.   Amintirile acestea nu pot fi împărtăşite altcuiva.

Poate totuşi atunci când îl va reîntâlni pe tatăl meu, plecat cu 23 de ani mai devreme…  

Vreau să cred că au fost totuşi şi momente de bucurie în viaţa ei plină de sacrificii – realizările (câte au fost) ale surorii mele şi ale mele, apropierea de nepoţii Andrei, Mihnea şi Anda, strănepotul din cea de-a patra generaţie.  

Să-ţi găseşti liniştea, scumpa mea mamă şi să ne ocroteşti, de acolo de sus, aşa cum ai făcut-o şi până acum!” , a scris Năstase pe blogul personal.

Ce a spus Adrian Năstase despre Liviu Dragnea

Fostul premier al României Adrian Năstase a declarat sâmbătă că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut numeroase compromisuri în privinţa legilor justiţiei, iar timpul a trecut în devafoarea lui, susţinând că legea amnistiei ar fi trebuit dată de mult timp.

„În ceea ce priveşte situaţia actuală faţă de Liviu Dragnea, eu cred că în momentul de faţă el este mult mai hotărât. El a oscilat foarte tare, a încercat să facă numeroase compromisuri, şi timpul a trecut în defavoarea lui. (…)

Cred că o astfel de lege de graţiere şi amnistie ar fi trebuit dată mai demult.

Ultima lege de acest gen a fost dată în 2002 sau 2003 de guvernul pe care l-am condus şi cred că, periodic, în funcţie de schimbarea contextului economic, politic, în funcţie de politica penală a Guvernului, astfel de legi trebuie date.

Cred acum că o astfel de lege ar fi nefericită”, a precizat Adrian Năstase în cadrul evenimentului organizat cu prilejul zilei Franţei, la Ambasada din Bucureşti.

Citește și: A murit Elisabeta Iordache, mama lui Florin Iordache (PSD). Cauza morții

Citește și: Teleorman: Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

5 Comments

5 Comments

  1. pico Mirandola

    2018-07-24T21:52:09+03:00 at 21:52

    Prostovanilor, putina decenta fata de moartea unui om oricare ar fi acesta. De ce nu spuneti nimic de Kiorul si de procesele politice pe care le-a ordonat. Stiti cumva unde este flota comerciala a Romaniei ?

  2. bombonel

    2018-07-21T20:17:21+03:00 at 20:17

    sa ma cac in mortii mamii lor de hoti imputiti criminali si distrugatori de tara si natie

  3. Ani Ani

    2018-07-18T14:34:40+03:00 at 14:34

    Tot ce conteaza este ca traieste matusa Tamara…

  4. sandum marian

    2018-07-17T22:18:50+03:00 at 22:18

    Si ce daca a murit ! trebuia sa traiasca 100 ani ? nu il avem pe Iliescu care o sa ne ingroape pe toti ! Cretinilor ! e ceva natural moartea , era mai bine si frumos daca se ducea si nenorocitul de Bombonel . asa era o bucurie imensa .

  5. lmk;

    2018-07-14T19:37:33+03:00 at 19:37

    incepeam sa ma bucur c-a plecat bombonel…. teapa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top